• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    naručio ovu: https://www.techpowerup.com/review/powercolor-radeon-rx-9070-hellhound/ izgleda ok, a bila jeftinija i od safirke pulse.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja koristim slicer od bambu lab-a, probaj i blender, ali do sad sam sam i modele neke jednostavnijeg pravio u...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Sta znam bice na ivici, ali ako taj EVGA nije istrosen trebalo bi biti ok.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Ko koristi PS5 plus premium pretplatu?.
    Ne gubiš stari ako napraviš drugi nalog, a ako ih koristiš na istom uređaju možeš da igraš igre sa oba naloga. Za drugi nalog koristi i...
  • PORSCHE
  • fotoronin
    Ne znma odakle ti ove informacije? 77,99 je funti na UK regionu. I nemam nameru da pravim novi nalog pa gubim sve sa starog...I dalje...
    • IMG_20260213_093749 (2).jpg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    Podesavaj staru , zamisli da je ova nova:troll: Sa srecom da bude!
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veteran Digitalnog Doba poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Do skoro si mogao sa android telefona da napraviš dodatni nalog bez verifikacije broja, ali su i to izgleda onemogućili za sve. Ja ne...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Razmišljam da ovu prebacim u drugi komp, ali tamo je 550w evga g3. Ima dva osmopinca za grafičku, i kad joj smanjim power limit -10 vuče...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Do skoro si mogao sa android telefona da napraviš dodatni nalog bez verifikacije broja, ali su i to izgleda onemogućili za sve. Ja ne...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Trebalo bi da stigne za vikend, a sad bi mi baš legla za testiranje i podešavanje jer nemam nešto posla trenutno.. poješću sve nokte do...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    naručio ovu: https://www.techpowerup.com/review/powercolor-radeon-rx-9070-hellhound/ izgleda ok, a bila jeftinija i od safirke pulse.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Da, to sam i ja primetio od skoro; ne dozvoljava da se prave novi nalozi ako je broj telefona previše puta iskorišćen. Ni prepaid više...
Vrh