• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Graficka sa Like Like.
    Biće možda ova moja lepotica uskoro na prodaju, nadam se povoljno, dršte oko na oglasima i eto nekom dobar upgrade.
  • Cika_Kure
    E sad da se natežem s tobom, i da nađem na yt ti bi opet terao svoje. Ja ti dobronamerno kažem kako bi trebalo da radi, a ti kako hoćeš...
  • Cika_Kure
    A jao da saću
  • Veselin
    Nisam još probao. Ne kapiram zašto je vratio novac? Možda je našao drugog kupca kome je mogao da proda po većoj ceni taj nalog?
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Graficka.
    Biće možda ova moja lepotica uskoro na prodaju, nadam se povoljno, dršte oko na oglasima i eto nekom dobar upgrade.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Graficka.
    iz videa. @Lazar036 Ne svadjamo se, obicna razmena misljenja.
  • Lazar036
    Lazar036 je odgovorio(la) u temi Graficka.
    Drugari hvala vam na pomoci svima, nema potrebe za nekom svadjom idt, ja sam samo trazio misljenja o grafici ali ne vredi, ova valja ova...
  • V
    @Veselin kako ti se čini Gemini 3.1 Pro preview? Meni onako, solidan skroz. Bolji od 3.0 definitivno. Ja uzeo od nekog drugog lika...
  • Uruk
    Imaš u onoj temi Shelf rig čovek je isto kačio slike furmarka pa proveri GPU load ako meni ne veruješ. imo i ovo;
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Graficka.
    Uuu al grešiš,u igrama bi se ponašala drugačije,jer furmark nije igra.I drugačije opterecuje gpu. Al dobro...što kažeš ti,da se ne...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Konačno :D Setih se (ne znam kako) TMF TV kanala i eto je. :ladovina:
  • Uruk
    E sad da se natežem s tobom, i da nađem na yt ti bi opet terao svoje. Ja ti dobronamerno kažem kako bi trebalo da radi, a ti kako hoćeš...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Graficka.
    Nadji na yt jedan video rdna2 koja ima ovakve temperature i potrošnje ,nijedna nema ravnu liniju,jer je karta tako napravljena,kod...
  • Uruk
    Isto se ponaša i rdna2 i 3, imam obe. Mora da radi u furmarku 100%, ravna linija da bude. Ja ne znam šta je kod te karte problem, ali ne...
    • FurMark_GUI_2026_02_21_15_15_15_561.jpg
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Izuzetno kvalitetno odrađena kopija JPG Elixir Absolu. Baš odličan :D
    • 3313.png
Vrh