• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Graficka.
    Imaš u onoj temi Shelf rig čovek je isto kačio slike furmarka pa proveri GPU load ako meni ne veruješ. imo i ovo;
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Graficka.
    Uuu al grešiš,u igrama bi se ponašala drugačije,jer furmark nije igra.I drugačije opterecuje gpu. Al dobro...što kažeš ti,da se ne...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Konačno :D Setih se (ne znam kako) TMF TV kanala i eto je. :ladovina:
  • Uruk
    E sad da se natežem s tobom, i da nađem na yt ti bi opet terao svoje. Ja ti dobronamerno kažem kako bi trebalo da radi, a ti kako hoćeš...
  • Enigma
    Nadji na yt jedan video rdna2 koja ima ovakve temperature i potrošnje ,nijedna nema ravnu liniju,jer je karta tako napravljena,kod...
  • Uruk
    Isto se ponaša i rdna2 i 3, imam obe. Mora da radi u furmarku 100%, ravna linija da bude. Ja ne znam šta je kod te karte problem, ali ne...
    • FurMark_GUI_2026_02_21_15_15_15_561.jpg
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Izuzetno kvalitetno odrađena kopija JPG Elixir Absolu. Baš odličan :D
    • 3313.png
  • Enigma
    Furmark nije igra,a ovde se karta ponaša onako kako je dizajnirana.Drugačije je i rdna2 i rdna3.Ja ne vidim nikakvu anomaliju i sumnju...
  • Uruk
    Ako se povećava potrošnja i temperature onda treba da ubrza ventilatore i da ohladi, a ne da zakucava. I na max power limitu treba da...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Nije. Našao sam neku TMF kompilaciju i tu naišao.
  • Enigma
    Ne kapiram,kome?Okle slika?
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Graficka.
    Gpu load mu pada :
    • 1771682074881.png
  • Uruk
    Ne treba da obara. Njemu baš zakucava. To je radna temperatura. Ventovi na kućištu ispod 500Rpm, sobna temperatura oko 25°
  • Enigma
    Tebi su temp neverovatno mala.Zato je stabilna sa zauzećem.
  • Enigma
    Pa zato što je to vezano,ako temp. ode malo gore,obara takt furmark,i samim tim potrošnju.Ohladi se pa opet ode gore,i oscilira.Rdna...
Vrh