• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tako se ispostavilo. Inače od kada imam premium za YT add block mi je ugašen za YT, al današnjim apdejtom opere se to desilo.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Premium yt te zezao zbog add blokera?
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Zanimljivo,cekamo tvoju recenziju.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Tako se ispostavilo. Inače od kada imam premium za YT add block mi je ugašen za YT, al današnjim apdejtom opere se to desilo.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Zanimljivo,cekamo tvoju recenziju.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    5 sati proslo, on jos o kanti razmislja :first: Evo ti nova tema za razmisljanje... upravo kupih :geek:
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Pisao je, ne sme više. :P https://axe.rs/forum/threads/sta-ste-poslednje-kupili.21702/post-768127
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Premium yt te zezao zbog add blokera?
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Rešen problem. Zaboravio sam da se Opera apdejtovala kad sam upalio komp pa su i njeni blokatori reklama pravili problem.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Rešen problem. Zaboravio sam da se Opera apdejtovala kad sam upalio komp pa su i njeni blokatori reklama pravili problem.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sve redom. Mlogo mi da ti šaljem čitav YT :D Kad kliknem da pusti neki video izbaci ono gore, refrešujem stranicu pusti odma, ako dođe...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Realno možeš to slobodno da baciš u kantu. :japonosan:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Da castis @Uruk -a!
Vrh