• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Rešen problem. Zaboravio sam da se Opera apdejtovala kad sam upalio komp pa su i njeni blokatori reklama pravili problem.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Rešen problem. Zaboravio sam da se Opera apdejtovala kad sam upalio komp pa su i njeni blokatori reklama pravili problem.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sve redom. Mlogo mi da ti šaljem čitav YT :D Kad kliknem da pusti neki video izbaci ono gore, refrešujem stranicu pusti odma, ako dođe...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Realno možeš to slobodno da baciš u kantu. :japonosan:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Da castis @Uruk -a!
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ak9 koristis neki adoon to hoce da zeza.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sve redom. Mlogo mi da ti šaljem čitav YT :D Kad kliknem da pusti neki video izbaci ono gore, refrešujem stranicu pusti odma, ako dođe...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Racunar ne prolazi post fazu sa Like Like.
    Mislim da retko ko danas u Srbiji ima novca za nov a dobar GPU iskreno, po meni sve dolazi u obzir polovno jer smo hteli ne hteli vecina...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Mm...lov na kante. Može li da snimi recenziju za tu kantu?
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na fotoronin poruku u temi Racunar ne prolazi post fazu sa Like Like.
    I sad u ovoj temi dolazimo do odgovora na pitanje"zasto ne kupovati polovne graficke kartice" Nema veze ja sam dao 50 evra vise za moju...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Konačno :D Setih se (ne znam kako) TMF TV kanala i eto je. :ladovina:
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Daj neki link koji neće da ti otvori.
  • Marjan77
    Marjan77 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav svima,kupio sam pre par meseci telefon i za sad sam prezadovoljan telefonom,ali.....kupio blutut sluške i čuje se samo...
Vrh