• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Graficka sa Like Like.
    Bolje onda uzmi neku sa 12+ gb zbog TV-a. Polovna 6700 xt ili 6800 bez XT. Nova 9060 XT 16 gb. Za 3080, 7700, 7800 treba jače napajanje
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Graficka.
    Bolje onda uzmi neku sa 12+ gb zbog TV-a. Polovna 6700 xt ili 6800 bez XT. Nova 9060 XT 16 gb. Za 3080, 7700, 7800 treba jače napajanje
  • Lazar036
    Lazar036 je odgovorio(la) u temi Graficka.
    sto se tice novca, nzm ali eto koliko kostaju ove karte sto sam naveo toliko tj nebitne su pare. Koja bi najbolje karta radila za 1080p...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Graficka.
    A kol'ko para planiraš da daš? Za 1080p dovoljna je i sa 8 gb vram-a, ali ako planiraš 2k+ onda bolje idi na + 12 gb. Inače za CPU...
  • Lazar036
    Lazar036 je pokrenuo(la) novu temu.
    hteo bi da zamenim moju graficku karticu, e sad sta da uzmem da uklopim sa ostatkom konfiguracije B450 aorus pro, 2x8 ram ddr4 3000, R5...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Silent Hill F sa Like Like.
    Ja nisam rekao za tvoja podesavanja ;) Gospodin Drakula ima obicaj da sve odvrne na max, kao ono kad smo pre 15 godina na top karticama...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Silent Hill F sa Like Like.
    4k, fsr 4 performanse. A da sam ostavio fsr 3, koji je jedino i podržan za rdna 2 i 3 od AMD-a, ovo bi izgledalo kao 800x600:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Silent Hill F.
    4k, fsr 4 performanse. A da sam ostavio fsr 3, koji je jedino i podržan za rdna 2 i 3 od AMD-a, ovo bi izgledalo kao 800x600:
    • SHf-Win64-Shipping_2026_02_19_09_13_59_736.jpg
  • Uruk
    Slažem se na Nokijem. Ja sam odavno odgledao nekih pola sata. Jadniji CGI nisam video ni na Tv Palma '95. I to su radili CGI pustinje...
  • Uruk
    Malopre pokusam da pogledam neki film, otvorim deset naslova i svaki minimum sat i 58 minuta. I odustanem. Previse mi je to za veceras...
  • Uruk
    Nije valjda dotle došlo s Predatorom? Ponekad otvorim Youtube i kad naleti reklama za Orbit nisam živ
  • Uruk
    Da, glupost
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Mislim da bi bolje bilo da ova noktua ubacuje, a ovi na cpu vodenom da izbacuju.
Vrh