• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na JohnWayne001 poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    dada,očito da sam promjenio u adrenalinu na basic u međuvremenu ..vidjet ćemo sutra. GPU je deschrouded ,zato ne vidiš očitanja . Stavio...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sport sa Like Like.
    Bila je tema naši na olimpijadi, al ok je imati temu i o sportu.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sport.
    Bila je tema naši na olimpijadi, al ok je imati temu i o sportu.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sport sa Like Like.
    nema tema,a ima materijala :) ,..
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Izvini zbog glupog pitanja, nisam dobro pogledao one prve fotografije. :D Više od brzine ventilatora "hoće" da smeta česta promena...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Shelf rig sa Haha Haha.
    Na šta misliš kad kažeš +10 % power, vidim da je tbp sada niži, je l' na to misliš? Nisam siguran da neće uticati na povećanje...
  • J
    JohnWayne001 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
  • J
    nema frke..evo i nova fotka,malo sam uredio kablove. Dada,stoji to za brzinu šta kažeš ..al napravio sam dobar Curve pa se ne čuje...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sport sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sport sa Like Like.
    nema tema,a ima materijala :) ,..
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Izvini zbog glupog pitanja, nisam dobro pogledao one prve fotografije. :D Više od brzine ventilatora "hoće" da smeta česta promena...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na JohnWayne001 poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    dada,očito da sam promjenio u adrenalinu na basic u međuvremenu ..vidjet ćemo sutra. GPU je deschrouded ,zato ne vidiš očitanja . Stavio...
  • J
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Na šta misliš kad kažeš +10 % power, vidim da je tbp sada niži, je l' na to misliš? Nisam siguran da neće uticati na povećanje...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Sport.
Vrh