• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Čekam razvoj situacije, možda će se uskoro pojaviti jeftin MacBook (nagađanje) Apple Announces Special Event in New York, London, and...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Čekam razvoj situacije, možda će se uskoro pojaviti jeftin MacBook (nagađanje) Apple Announces Special Event in New York, London, and...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kako si samo to skromno rekao - postao sam milijunaš jer nisam plaćao programe koje sam koristio ;)
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    hajde, možda malo nespretna konstrukcija :D:box::first: šta ću kad po celi dan visim na audiozu, rsloadu, lrepacks, sanet, diakov...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kako si samo to skromno rekao - postao sam milijunaš jer nisam plaćao programe koje sam koristio ;)
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    @vladarko Hvala. Ovo CM kuciste je bolje, za kalbiranje i za HDD-ove nego ono prethodno FSP 580CMT.
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Rig gallery sa Haha Haha.
    Opet neki kablovi,pa posle dal je do grafike il mi je crkla matična ploča.... :japonosan:
  • V
    Hah! samo napred. Ja da sam platio svaki program koji mi se dopao ili koji sam aktivno koristio, značilo bi da sam milioner.. ybg. :D...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Love Love.
    @Pinocio
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Pinokio znači lud ko zavesa.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pravim spisak za sve macOS programe da pokupujem, da vidim koliko bi iznosilo para MS Office, ForkLift (koristio bi se kao fajl menadžer...
  • V
    da sam na tvom mestu pre bih uzeo Little Snitch ili Adguard, recimo (ako već nemaš), taj program (file manager) koji razmatraš kao i...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    @Pinocio
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    @vladarko Hvala. Ovo CM kuciste je bolje, za kalbiranje i za HDD-ove nego ono prethodno FSP 580CMT.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
Vrh