• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ryzen 7 8700G Radeon 780M
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    @Uruk kad stavim staklo i ne dodje do izrazaja toliko, jel svetle samo dva ventilator plavo i graficka plavo, i dovoljno mi je.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    I da voliš jednobojno teško je to namestiti bez nekih kompromisa. Meni bolje ovako nego jednobojno sa kompromisom :D... Ili što bi jedan...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Paaa... Nije baš prevara, ali jeste preterivanje. Zna li neko koja je sada najbolja integrisana grafika, kako bi oglašivač to napisao -...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    @Uruk kad stavim staklo i ne dodje do izrazaja toliko, jel svetle samo dva ventilator plavo i graficka plavo, i dovoljno mi je.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    I da voliš jednobojno teško je to namestiti bez nekih kompromisa. Meni bolje ovako nego jednobojno sa kompromisom :D... Ili što bi jedan...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    @Uruk ne volim jednobojno, mnotono mi. @Veselin nesu na prodaju :D
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Rig gallery sa Haha Haha.
    Beli ventilatori :like:
  • LiDragon
    https://www.blic.rs/kultura/nova-serija-tito-izmedju-istoka-i-zapada-na-rts-u/xw67fhc Deca komunizma i dalje vladaju i siju propagandu...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    EDIT: update: Sredio sam jos malo kablove. Napred su se kablovi videli kod prednjeg donjeg ventilatora, pa sam gurnuo nazad, i kablove...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Znam da je integrisana ali ovo vec prelazi u prevaru. Dace Bog da se onaj KP ugasi.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Čarolija, bato... I nije kartica, ali ovako moćnije zvuči. Još kada ubaciš u četvrtu dimenziju... Kupci samo zovu i pitaju: je l' ima?!
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    EDIT: update: Sredio sam jos malo kablove. Napred su se kablovi videli kod prednjeg donjeg ventilatora, pa sam gurnuo nazad, i kablove...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Lepo šareno
Vrh