• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Rig gallery sa Haha Haha.
    Beli ventilatori :like:
  • LiDragon
    https://www.blic.rs/kultura/nova-serija-tito-izmedju-istoka-i-zapada-na-rts-u/xw67fhc Deca komunizma i dalje vladaju i siju propagandu...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    EDIT: update: Sredio sam jos malo kablove. Napred su se kablovi videli kod prednjeg donjeg ventilatora, pa sam gurnuo nazad, i kablove...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Znam da je integrisana ali ovo vec prelazi u prevaru. Dace Bog da se onaj KP ugasi.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Čarolija, bato... I nije kartica, ali ovako moćnije zvuči. Još kada ubaciš u četvrtu dimenziju... Kupci samo zovu i pitaju: je l' ima?!
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    EDIT: update: Sredio sam jos malo kablove. Napred su se kablovi videli kod prednjeg donjeg ventilatora, pa sam gurnuo nazad, i kablove...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Lepo šareno
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Rig gallery sa Love Love.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    @Uruk urodilo polodom i za moju graficku, manje se vrte ventilator tj sporije i manja temp malo. I da na poneme da je ovo kucite CM...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Taj vent iza grafe verovatno bolje radi kod masivnih i dužih grafa, jer na kitguru su na 3080 dobili 6° samo sa tim iza, a u kombinaciji...
  • Dakula74
    Da, glupost
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Čarolija, bato... I nije kartica, ali ovako moćnije zvuči. Još kada ubaciš u četvrtu dimenziju... Kupci samo zovu i pitaju: je l' ima?!
Vrh