• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A kakva je situacija sa Nvidia, jel ima isto to treperenje na mračnijim scenama sa VRR? Izgleda isti problem:
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pravi problem sa AMD i MSi monitorom. Ne znam da li bi bolji kabal nesto promenio,nisam probao.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    VRR palite po potrebi, ili lokujete fps nekim softverom, jer pravi dosta problema tako sto uradi neku vrstu cap na igri pa pravi...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Veselinova audio tema.
    Možda i izdrži...
    • 1771067310913.jpeg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Iskljucis u opcijama u kanteru antilag i sve AMD opcije, iskljucis freesync, osvežavanje na maximum a response time na srednje uvek...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Meni je uglavnom na default i standard presvetlo. Podesio sam par profila pa menjam, a ovaj glavni brightness je oko 70
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Fora je u ceni, fora je sto je kupljena na Amazon co uk, pa postoji potencijalna mogucnost carine, PDVa (mada pise da salju iz EU...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
    Meni je uglavnom na default i standard presvetlo. Podesio sam par profila pa menjam, a ovaj glavni brightness je oko 70
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pravi problem sa AMD i MSi monitorom. Ne znam da li bi bolji kabal nesto promenio,nisam probao.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    I meni AMD-ov vrr i freesync pravi problem u nekim igrama sa slikom. Možda bolje zameniti GPU za Nvidiu. 5600 bi trebalo da gura i 5070...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja bih rekao da je skočila... Pre koji mesec su cene za 6800xt bile oko 300-350e, tj oko black Friday ponude i onog ludila sa ramom...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
    Na koliko držite osvetljenje na vašim OLED televizorima kada igrate igre, gledate filmove, sportsku utakmicu, ili pustite da TV sam odredi?
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Možda i nisu loši jer vidim da im je najveća zamerka u odnosu na C da im je slabije osvetljenje, a meni na ovom C4 je preterano i stalno...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    B serija ima manji brightness kao sto C ima manji od G serije.
Vrh