• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na JohnWayne001 poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Eto moja ideja u nedostatku prostora i ženom koja bi popizdila da sam stavio kutiju bilo gdje sa strane . Iskreno,ni za ovo nije znala...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Shelf rig sa Haha Haha.
    :welcome: Moraćeš još produžnih usb kablova da staviš - sve je puno! :thumb: Čime si bušio otvore za ventilatore? Vidim da si (na...
  • J
    JohnWayne001 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    imam ove al su dosta gusti
    • Screenshot_20260201_154734_Amazon Shopping.jpg
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Fearl3ss Ne znam što te toliko pogađa drugačije mišljenje da moraš u svakom postu to da ističeš? Ne slažeš se, objasniš svoje razloge...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odličan primer za metro exodus - ako se bolje pogleda OG verzija i verzija sa implementiram RTRT vidi se jasno da se gubi na originalnoj...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Možda još neke filtere na ove što ubacuju jer nije baš da možeš na terasi da izduvaš rig kompresorom.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Nađi onaj za klime ili komarnik neki
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Nađi onaj za klime ili komarnik neki
  • Dom1nat0R
    Bila bi mi dovoljna i 9070 Sapphire pure koja troši manje i 10% je sporija, ali je razlika u ceni bila 80e +dodatna garancija i pitanju...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kapiram, ali pises kao da bi ti bilo dovoljno da si kupio rx 6600. Kazes da nisi uzeo iz hira ali si uzeo najjacu karticu koju AMD ima...
  • J
    JohnWayne001 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Da,dosta je to isto reklo al nebi vjerovao koliko je air flow lošiji ..vidjet ću s vremenom još
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na JohnWayne001 poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Eto moja ideja u nedostatku prostora i ženom koja bi popizdila da sam stavio kutiju bilo gdje sa strane . Iskreno,ni za ovo nije znala...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Možda još neke filtere na ove što ubacuju jer nije baš da možeš na terasi da izduvaš rig kompresorom.
  • Dom1nat0R
    Pre bih rekao da smeta ono što sam napisao, jer pogađa u suštinu problema, nego nedostatak znakova interpunkcije. Ako nisi mogao da...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    :welcome: Moraćeš još produžnih usb kablova da staviš - sve je puno! :thumb: Čime si bušio otvore za ventilatore? Vidim da si (na...
Vrh