• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sada je možda sića. Ako im je namera to, o čemu pišeš, pitanje je koliko će nas koštati ta zahvalnost. I cene memorije i diskova su bile...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kupio danas kod Kineza. Konzola 2500, 200 po ketridzu. :ladovina:
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kupio danas kod Kineza. Konzola 2500, 200 po ketridzu. :ladovina:
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Potreban Gamepad sa Like Like.
    Sad su te kontrole sve iste. Ili imaš Sony modele sa takvim rasporedom pečurki ili xbox raspored. Ja baratam sa oba, bilo je u početku...
  • Plauer1
    Jeste vala, ne mogu ni za soket 1150 da nadjem i7 po normalnoj ceni, nego moram da jurim po Ali-ju, xeone koj su isti kao i7.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Potreban Gamepad.
    Sad su te kontrole sve iste. Ili imaš Sony modele sa takvim rasporedom pečurki ili xbox raspored. Ja baratam sa oba, bilo je u početku...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sada je možda sića. Ako im je namera to, o čemu pišeš, pitanje je koliko će nas koštati ta zahvalnost. I cene memorije i diskova su bile...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Potreban Gamepad.
    Možda i bude zanimljivo, uvek onaj ko izgubi može da se vadi na kontrole :D
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odličan primer za metro exodus - ako se bolje pogleda OG verzija i verzija sa implementiram RTRT vidi se jasno da se gubi na originalnoj...
  • Veselin
    @Uruk Da, mislim na te original :) Ako igra fudbal da zna šta ga očekuje, jer sam davno igrao sa tim jeftinim kontrolerima (počevši od...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Potreban Gamepad.
    Za pes i treba.No ne igra se često,par puta mesečno,više je zezancija sa par drugara i sedeljka.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Potreban Gamepad.
    Ako misliš na sony i xbox kad kažeš original, kod njih su mi najpre prodriftovale pečurke. Pre i od ovih što koštaju 3-4k. Zato gledam...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Odličan primer za metro exodus - ako se bolje pogleda OG verzija i verzija sa implementiram RTRT vidi se jasno da se gubi na originalnoj...
  • Veselin
    Najgore je kad ne kupiš original i onda su pomešane kontrole za PES/FIFU i podešavaš satima (šut, dodavanje, brzo trčanje...) i šta god...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Eto cisto malo taj osecaj tog da kazem "originalnog" izgleda konzole koja se '90 mogla kupiti na bubljaku od Rumuna i naravno zuti...
Vrh