• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li vam radi Limundo? Meni trokira i usporen je danima, ako ne i duže...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Moram Mućke skinuti da imam, još kad bih našao onaj prevod koji je bio kod nas sa početka 2000tih (ili ranije). Mislim da je na Pinku...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Radi sve normalno pod drugim domainom... Sve sto je trebalo je 1min guglanja, bukvalno 2-3 linka da se otvore i isproba search opcija...
  • vladoloznica
    vladoloznica je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav ljudi, izaslo mi da uradim update na 25H2, pa me zanima ima li kakvih problema??
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Ja sad vidim da ti imas samo single channel 1x štap rama i Raidmax kinesko napajanje... to isto menjaj pod hitno, 'ebo gigatron, svud...
  • S
    sumke46 je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Jeste, evo sad sam uzeo lenjir, ipak je tu negde oko 155 više-manje
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Radi sve normalno pod drugim domainom... Sve sto je trebalo je 1min guglanja, bukvalno 2-3 linka da se otvore i isproba search opcija...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Kupovina procesora sa Like Like.
    Umjetna pamet veli da može do 155 mm, što je i visina ovog hladnjaka koji je @Enigma predložio. Ovaj što je @Fearl3ss predložio bi...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Umjetna pamet veli da može do 155 mm, što je i visina ovog hladnjaka koji je @Enigma predložio. Ovaj što je @Fearl3ss predložio bi...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Kupovina procesora sa Like Like.
    Treba proveriti visinu CPU kulera da li staje u kućište
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na sumke46 poruku u temi Kupovina procesora sa Like Like.
    Veliko mi je kućište, staje i preko 15cm lagano
  • S
    sumke46 je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Veliko mi je kućište, staje i preko 15cm lagano
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Najbolji za najmanje love I ovaj bi mu zavrsio posao za nesto manje para, 19e...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Kupovina procesora sa Like Like.
    30 evra https://ipon.hu/shop/termek/jonsbo-cr-3000e-argb-fekete/2374920
Vrh