• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Ne dao Bog. Na moj zglob pametan sat nece sigurno. Ja sam prost momak, nosim staromodne glupe satove Oko 6cm
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Marduk poruku u temi SSD sa Like Like.
    Ne koristim AV nego skinuo kaspersky tool 2 su lazno pozitivna 1 pravi pisalo samo heuristic trojan win 32 tako nesto.Mora da je necak...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi SSD.
    Pa on ti ga metio :)
  • Fiki
    27.01.2026.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Evo plejada najpoznatijih muskih holivudskih akcionih glumaca sa 36mm satovima, od Ahila, Betmena do Indiana Jones-a.. Muhamad Alija...
    • Harrison-Ford-Rolex-Datejust-Denim-Shirt.jpg
    • images (1) (23).jpeg
    • images (1) (22).jpeg
    • stallone-op-green.png
    • wotw-ali.jpg
    • images (1) (24).jpeg
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    ovo sam ti i napisao zato sto me zezas :PP Realno i jesam nekako najblize 46mm, samo jos da vidim da li mi uopste treba sat :d tj., da...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Ručni satovi sa Haha Haha.
    Немој се срамотити са 42, ниси ти жена :troll: Узми Воч 3 про ако хоћеш да га носиш на нози хаха! ГТ 46 модели су ти таман, видећеш!
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Немој се срамотити са 42, ниси ти жена :troll: Узми Воч 3 про ако хоћеш да га носиш на нози хаха! ГТ 46 модели су ти таман, видећеш!
  • Uruk
    Za poređenje fsr4 na rdna 3, quality balanced i performanse.. oko 25% razlika u fps-u između quality i performanse Zanimljivo kako CPU...
    • 1.jpg
    • 2.jpg
    • 3.jpg
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Kako izvući maksimum iz RTX 3060 12GB? sa Like Like.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Napisi mi usne tvoje :troll::box: I ozbiljnu temu unististe :d Sta je problem da pitam? Bolje da pitam nego da nosim zenski sat :D...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Ručni satovi sa Love Love.
    У бре @Pinocio ал правиш неку науку од овога :troll: Најбоље да одеш и пробаш. И код мене је око 6/6.5цм и ево слика са сатом од 46мм...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Sve je stvar ukusa, nekome je ok. Meni su recimo satovi od 36 premali pa cak i za moj zglob. 39 do 41 je idealno. Mislim da nemam ni...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Ručni satovi sa Haha Haha.
    У бре @Pinocio ал правиш неку науку од овога :troll: Најбоље да одеш и пробаш. И код мене је око 6/6.5цм и ево слика са сатом од 46мм...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
Vrh