• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Haha Haha.
    Samo nemojte da idete u offtopic jer je vec krenulo. Tema je vezana za satove a ne za razgvore ko nosi vs ko ne nosi satove. Razlozi i...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Samo nemojte da idete u offtopic jer je vec krenulo. Tema je vezana za satove a ne za razgvore ko nosi vs ko ne nosi satove. Razlozi i...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    da je bele boje... :) Slična situacija je i kod mene, bavio sam se sportom u mladosti i od tada imam naviku da ništa ne nosim...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Neko reče da u Lidlu (opet) može da se kupi kutija za satove za 1300 din.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Sveeee :D:D:D Ne nosim zlato, ne nosim satove, ne nosim pametne telefone.... zelim da sam slobodan. :D Nego eto malo proucavam pametne...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Pitanje je koje funkcije pametnog sata bi koristio, ja sam se odlučio za Garmin Forerunner 55, od pametnih funkcija, mogu da vidim...
  • vladarko
    Mogu se složiti s tobom da je pohlepa verovatno bio jedan od razloga ("od režisera filma o gospodaru prstenovaaaa...") zbog kojih je...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    https://smartlife.mondo.rs/biznis/a56437/tcl-preuzima-kontrolu-nad-sony-bravia-televizorima.html
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Neka fina gospoda sa susednog foruma... Verovatno jer je od ranije odlučeno da se "najure" članovi koji im bodu oči, odnosno da očiste...
  • vladarko
    Po uzoru na knjigu jeste radjen , ali je tu prevagnula pohlepa da se zaradi sto vise novca. Hobbit je ejdna knjiga i sve je trebalo...
  • Dakula74
    Po uzoru na knjigu jeste radjen , ali je tu prevagnula pohlepa da se zaradi sto vise novca. Hobbit je ejdna knjiga i sve je trebalo...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Pitanje je koje funkcije pametnog sata bi koristio, ja sam se odlučio za Garmin Forerunner 55, od pametnih funkcija, mogu da vidim...
    • 20260125_125519.jpg
  • Uruk
    Shadow of Mordor ima dobru priču iz tog sveta, preporuka da se odigra, a mislim da ima i film od sinematika na YouTube.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Samo za one opsednute trilingom šestica - ima još cifara i brojeva koji vrebaju! :PP
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    To sto si napisao ima smisla, al ovaj put je sitaucija specificna i bas mi treba taj wau efekat, iako bi zvucnik kontam u narednih...
Vrh