• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Vule poruku u temi 2x12 ili 2x14 sa Like Like.
    Dobija se bolji protok kada se normalizuje buka, dobija se značajno veći statički pritisak kad se normalizuje buka. Ako pričamo o P12...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Vule poruku u temi 2x12 ili 2x14 sa Like Like.
    Dobija se bolji protok kada se normalizuje buka, dobija se značajno veći statički pritisak kad se normalizuje buka. Ako pričamo o P12...
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi 2x12 ili 2x14.
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bolje mali ali tehnicar :)
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bitno da je dovoljno veliki da ostavi wau utisak nije bitno da odradi poso kako treba :D
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Šta je bilo sa njim jbt, još dok sam bio tamo je bio jedan od najgotivnijih i najboljih članova, uvek chill i ažuran sa informacijama...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ja sam onaj moj platio toliko, prvo tražio na oficijelnom sajtu ali nije bilo. Što se tiče susednog foruma, tamo sam turista...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Taj Vejder je smejurija u odnosu na poruke koje su meni brisane, i poene koje sam za to dobio. Imam 12 poena na lageru do kraja 2026...
  • orce97
    Tako je brate ali ako mislis da mnogo igram pa zima je brate sta da se radi :D
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Gde me nađe :D :wave:
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ovaj fazon, samo da je bar jos malo veci, ovaj je isto 56cm. Najgore je sto niti znam oznaku, niti ime proizvodjaca koje bih trazio...
    • 1769271325951.png
    • 1769271748215.png
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Gde me nađe :D :wave:
  • Pinocio
    Xiaomi je mali zvucnik. Gledao sam na Benchu neke VESA modele, pa recimo velicina ovog skroz desno Ovaj gore levo od 15000 je...
    • 1769270610551.png
    • 1769270730889.png
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Morao bi da pogledam, ovako napamet do 100e možda Xiaomi Sound Party ali nije dovoljno veliki, kao ni slični JBL ...
  • Pinocio
    U principu jedina dva parametra bi trebalo da budu da je veliki, i da je donji segment cena. Mozda ne bi bilo lose rgb, al nije...
Vrh