• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Istini za volju, nisu popravljali, nego su zamenili ceo habajući sloj, jer ono nije bilo za popravku. Opet, istini za volju, tek su nas...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Seti se samo zastave sa vojne parade 2025, gde su čak gusenicama sa tenka izrovarili NBG puteve jer nisu stavili zastitne gume koje...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi 2x12 ili 2x14 sa Like Like.
    Bolje hladi opcija 1, tiša je opcija 2. U stvari, nije tako. Mislio sam da je opcija 1, 3x120 napred i jedan 120 nazad.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi 2x12 ili 2x14.
    Bolje hladi opcija 1, tiša je opcija 2. U stvari, nije tako. Mislio sam da je opcija 1, 3x120 napred i jedan 120 nazad.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Seti se samo zastave sa vojne parade 2025, gde su čak gusenicama sa tenka izrovarili NBG puteve jer nisu stavili zastitne gume koje...
    • parada.jpeg
  • Veselin
    Veselin je pokrenuo(la) novu temu.
    Kupujem tri ventilatora: jedan pozadi i dva napred (izgleda da su isti istijani na Arctic 36 kuleru koji posedujem). Opcija 1 3x12...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    @Tajmbandit, Proveri dimenzije pa uporedi. Ovo je 480.9 mm (Depth) x 235 mm (Width) x 491.7 mm (Height). Ja ovo karbide ne bi ni...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Ovako nešto? :)
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Da. To ili samo taster. Našao u ns kod jednog prodavca sa kp, ali nikako da nazovem i odem da pokupim. Ima i takvih sa led lampicama.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Ovako nešto? :)
    • 1769251802255.png
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Porucih ovo, sad ko zna da l sam uopste dobro razumeo sta je to, da li ce raditi i da li ima srpski :D https://share.temu.com/S0NpMVWqC6B
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    @Uruk mozda bi i ja uzeo taj lancool 216, al ne znam kolko je vec od mog FSP 580GT, dal moze stati tu gde mi stoji ovo. Najvise ga...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Za 10.000, koliko košta u viphouse i nije loše . Matematički jeste kućište do 150 €, ali... :)
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    @Tajmbandit, Proveri dimenzije pa uporedi. Ovo je 480.9 mm (Depth) x 235 mm (Width) x 491.7 mm (Height). Ja ovo karbide ne bi ni...
Vrh