• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Haha Haha.
    Poručio sam 4K IPS monitor pa ću videti da li ću istovremeno koristiti IPS i OLED ili ću prodati 4K IPS ili OLED. Možda prodam OLED...
  • M
    Miskic00 je odgovorio(la) u temi SSD.
    Da oba su zamenjena.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi SSD.
    I sada su u računaru drugi matična ploča i procesor?
  • M
    Da mislim opet kazem nagadjam samo, posto smo i maticnu plocu zamenili kao i procesor tako da ne znamo ni da li stara maticna radi kako...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi SSD.
    Na matičnoj ploči?
  • M
    Iskren da ti budem mislili smo da je maticna doduse i dalje verujem da je ona verovatno uzrok. Moguce da je naponska sekcija pregorela...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    2 u 1 monitor U pitanju je pristupačni 4K gejming monitor - tačnije, radi se o 2 u 1 monitoru. Kada je reč o Gigabyte M27UP, u pitanju...
    • Gigabyte_M27UP_T.jpg
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Rezoluciju nisam ni tražio, možeš da ga spustiš na 60Hz ako ti se sviđa, sva podešavanj vezano za kameru su tu.
    • Screenshot_20260122_183758_Camera.jpg
    • Screenshot_20260122_183552_Camera.jpg
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nije moj glas, već SUNO.AI. hvala na pohvali. :)
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Dobar tekst i odlican glas za rep, za prvu pesmu bas top, bolje od nekih koji su dugogodisnji " poznati reperi" . Predlog samo - uradi...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    End nau samting komplitli diferent Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
  • R1zl4
    Kad smo kod secanja, ja jedva cekam ovo :mir
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Dobar tekst i odlican glas za rep, za prvu pesmu bas top, bolje od nekih koji su dugogodisnji " poznati reperi" . Predlog samo - uradi...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Najlepse sam procitao u recenici "bio". :appl::ziveli:
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Najlepse sam procitao u recenici "bio". :appl::ziveli:
Vrh