• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Napon Ryzen 5 7600x.
    Dobro je. Nisu to neke razlike. Ostavi tako, istestiraj da li je stabilno, pa onda možeš da zategneš i ove sub tajminge na memoriji za...
  • A
    aleksandar96 je odgovorio(la) u temi Napon Ryzen 5 7600x.
    Da li je to dobro ili loše? Da li preporučuješ da ostavim curve optimizer -25?
  • A
    Imam Kingston 2x16 gb 6000mt/s cl 30 (KF560C30BBEK2-32), expo ukljucen na 6000 mt/s.
  • Uruk
    To je znači. Onda mu je još i malo manji napon jer mu je max na VIDs bio 1.270v, a ovaj drugi 1.256v Zanimljivo kako se naponi i klokovi...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Napon Ryzen 5 7600x sa Like Like.
    Nije VIDs ,to je koliko procesor potrazuje, a ono sto dobije je pod CPU VDDCR_VDD SVI3. SVI3 senzori su direkt iz procesora i...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Napon Ryzen 5 7600x.
    Nije VIDs ,to je koliko procesor potrazuje, a ono sto dobije je pod CPU VDDCR_VDD SVI3. SVI3 senzori su direkt iz procesora i...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    @ficaki Kod kućišta je najvažnija stvar da se obrati pažnja da se ne obraća pažnja na ventilatore :) Oni su tu u većini slučajeva samo...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Meni bolje. Jasniji je zvuk (subjektivno mišljenje), i dosta su udobnije. MA nikako nisam uspeo da namestim kako treba. Pola sluške...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Napon Ryzen 5 7600x.
    Ako hoćeš boost fps-a u CS2 možeš da uradiš i podešavanje tajminga rama, okačio je Uruk u drugoj temi. Prvo napiši koji ti je ram, ili...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na aleksandar96 poruku u temi Napon Ryzen 5 7600x sa Like Like.
    Stavio sam -25 i evo rezultata cinebench. Kaži mi koji parametar je ovde napon cpua.
  • Uruk
    Mnogo bolje izgleda Napon je ovo core VIDs Znači sada pod opterećenjem ti je 1.25v
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi timings for Hynix DDR5 with Ryzen 7000 sa Like Like.
    Ja to koristim na svim buildovima, u cs2 bustuje fps nenormalno.. Koliko ti sada izbacuje poena u cr23 ? Inače kad prebaciš nekad na...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    @ficaki Kod kućišta je najvažnija stvar da se obrati pažnja da se ne obraća pažnja na ventilatore :) Oni su tu u većini slučajeva samo...
    • 1769073611643.png
  • A
    Stavio sam -25 i evo rezultata cinebench. Kaži mi koji parametar je ovde napon cpua.
    • Screenshot 2026-01-22 101741.png
    • Screenshot 2026-01-22 101800.png
    • Screenshot 2026-01-22 101820.png
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi timings for Hynix DDR5 with Ryzen 7000.
    Ne igram te pucačine, ali pretpostavljam da će uticati i na one spajkove u nekim igrama i 1% low. iGPU držim isključen, a cinebench rez...
Vrh