• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Napon Ryzen 5 7600x.
    Evo ga sa novim CL30 ramom, plus ručno dotegnuti tajminzi na brže od CL28. Fin skok u poenima, aj da ga merimo sada :first::troll:
    • 3.jpg
  • Tajmbandit
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Korejanci su inače lepši brži bolji od kineza :troll: Šta kad bi ti rekao da je kineski auto unutra danas kvalitetniji od mercedesa 3x...
  • Novatech
    Novatech je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Parfemi i toaletne vode sa Like Like.
    Kao i vecina parfema koje si probao :D Po meni najbolji Manoard za sad je Litony pogotovu ovaj moj koji je star preko godinu dana...
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Odavde, sa ove trenutne tačke mog poznavanja materije, nisam zadovoljan samo sa nekoliko parfema. Alter Ego, Armani ADG Parfum, Ajmal...
    • 2586.jpg
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    @Uruk imam odozdo, nema za napred, 3 sa donje strane ubacuju, 3 gore izbacuju, i 2 nazad izbacuju, onaj standardni iznad grafe i spod...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Kao i vecina parfema koje si probao :D Po meni najbolji Manoard za sad je Litony pogotovu ovaj moj koji je star preko godinu dana...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    @Uruk imam odozdo, nema za napred, 3 sa donje strane ubacuju, 3 gore izbacuju, i 2 nazad izbacuju, onaj standardni iznad grafe i spod...
  • Vule
    Vule je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Po funkcionalnosti i praktičnosti Lian Li je koplje ispred svih.. ako vec kupujes kuciste od 100e plus - nemoj da gledas nista ispod...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Po funkcionalnosti i praktičnosti Lian Li je koplje ispred svih.. ako vec kupujes kuciste od 100e plus - nemoj da gledas nista ispod...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ni pod razno :) Prezirem kineske, indijske i slicne telefone. Kad vidim u fabrickom stanju telefon sa kineskom ikonicom, peglu bacam...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Korejanci su inače lepši brži bolji od kineza :troll: Šta kad bi ti rekao da je kineski auto unutra danas kvalitetniji od mercedesa 3x...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ma kud ulicna dzukela moze pedigre da nadjaca :P
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    ma i moja jedva stala al radi posao.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Jel imaš i napred da duvaju prema grafi?
Vrh