• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Rekosmo da se za ovakve stvari otvara adekvatna tema.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Rekosmo da se za ovakve stvari otvara adekvatna tema.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Ostace promoteri Michelina bez naknade za reklamiranje i botovanje.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Znači vi sve što ste probali je dva cpu-a sa integrisanom,icmos,flesh biosa,i menjanje rama? Da li imate rezervno napajanje?Da li ploča...
  • infe88
    Probao sam taj kabl i nije do njega nazalost. Mogu igrati i bez HDR-a, ali ako predstavlja graficka problem, treba resavati posto je u...
  • infe88
    infe88 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Monitor cudne crte - 27" MSi MAG274R2 sa Like Like.
    Ne mora da znači da je 100% do kabla, ali može da bude.
  • veljke
    veljke je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    pre flesovanja biosa je nastao problem, komp je radio normalno i drugaru je crkao monitor. on je za to vreme premestao komp malo na tv...
  • Enigma
    Jel problem nastao pre ili posle fleshovanja biosa?Daj malo neke istorije,kad je radio i kad je riknuo
  • veljke
    nema nikako sliku tu je i problem, mislim da nije psu, da je to ne bi radio normalno svi ventilatori rgbovi rade , radi jednako, radi i...
  • veljke
    @vladarko Ovakve likove samo treba banovati....:mad:
  • Enigma
    A sa zasebnom ima sliku?
  • veljke
    izvadio sam gpu iz njega, znaci ustekao sam hdmi u plocu a procesor je 7700x Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Enigma
    Pa nisi ga baš nešto opisao,može li detaljnije,ovako bi na slepo rekao psu ili gpu.
  • Enigma
    Taj GN nem pojma,GL bi verovatno trebao biti solidno bolji,i cena mu ukazuje i garancija.GL je u rangu sa RMe.Znači ima uštede da bi se...
  • veljke
    Pozdrav svima narode, srecna nova godina i praznici koji su prosli. Imam problem brzinski da sumirate sa mnom, ploca asus prime x670 p...
Vrh