• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li je neko rezervisao smestaj preko Booking-a,interesuje me da li su te cene koje stoje tamo,mogu li platiti za dan a biti samo par...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ja bih ga nosio u Leskovac da mu skinu crnu magiju :troll:
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Racunar ne prolazi post fazu.
    I sad u ovoj temi dolazimo do odgovora na pitanje"zasto ne kupovati polovne graficke kartice" Nema veze ja sam dao 50 evra vise za moju...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Smešne slike 2025 sa Like Like.
    Zar nije 2026-ta ?
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    "nema smisla za 16 GB fleš" :nuts:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Riddick poruku u temi eliminacija HDD-a iz kućišta... sa Like Like.
    Ja sam srećan moj Cosmos kućište ima mesta za 6 HDD-ea i 5 mesta su popunjena. Može se dodati još mesta gde idu optički čitači ako bi mi...
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi eliminacija HDD-a iz kućišta....
    A floppy? :)
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi eliminacija HDD-a iz kućišta....
    Ja sam srećan moj Cosmos kućište ima mesta za 6 HDD-ea i 5 mesta su popunjena. Može se dodati još mesta gde idu optički čitači ako bi mi...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    evo sta kaze ovaj @Veselin i @Veteran Digitalnog Doba drugar Pokusao sam kroz disk part i preneo mu rezultat i to mi kaze. Iskreno...
    • 1767629670408.png
    • 1767629700793.png
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Pinocio : probaj par puta, neke fleške neće iz prve da formatira.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zanimljivo u jednom portu ga detektuje u drugom nece. Medjutim kad krenem format @vladarko ocigledno je odsvirao svoje
    • 1767628452040.png
    • 1767628661522.png
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Trebalo je da stigne prošle nedelje ali zbog praznika pomerili... Vratio mx6 koju sam prvobitno hteo da stavim, mada se temperature...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Trebalo je da stigne prošle nedelje ali zbog praznika pomerili... Vratio mx6 koju sam prvobitno hteo da stavim, mada se temperature...
Vrh