• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Porez na kripto.
    Meni u stvari nije ni stigla 'zarada' od redovne preprodaje, nego pare od sudskog poravnanja preko neke američke morgan banke još od...
  • tonce
    tonce je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    Hogwarts Legacy , FREE na Epic narednih nedelju dana :like:
    • Capture.JPG
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Porez na kripto.
    Meni je nedavno stigla uplata na inteza račun u $, nisam ništa poreza platio, jedino što su me cimali oko izjave.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Veteran Digitalnog Doba Tesko da je prasina uzrok.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Moguće je da je prašina uzrok i nadaj se da je to, jer je sve ostalo gubljenje vremena i živaca.
  • F
    filipos je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Retro konzole i emulatori sa Like Like.
    Sa Anbernic konzolama ocigledno nema greske. Eto imam RG35xx H, postoji isti takav model i uspravan, i rekao bih da je za njih softver...
  • M
    Moćni čuk je pokrenuo(la) novu temu.
    Zdravo nov sam u svemu ovome, da ne duzim previse planiram da ulozim u btc i znam da se porez placa 15 posto na dobit, razmisljam da npr...
  • gagi75
    gagi75 je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Kasnis brate vec sam mu uzeo meru....hahaha Sent from my SM-S938B using Tapatalk
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Retro konzole i emulatori.
    Sa Anbernic konzolama ocigledno nema greske. Eto imam RG35xx H, postoji isti takav model i uspravan, i rekao bih da je za njih softver...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Moguće je da je prašina uzrok i nadaj se da je to, jer je sve ostalo gubljenje vremena i živaca.
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    da, tako i ja kontam, ali pomislio sam drugarov PC, palio ga je bukvalno 1-2put max u nedelju dana na sat vremena, igricu je pokrenuo...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Sad Sad.
  • EmeraldCube
    EmeraldCube je odgovorio(la) u temi Da li i sta trenirate?.
    Pitanje na temu suplementacije :) Dakle u zadnje vreme kako vise treninram, tako sam primetio da mi zglobovi itekako trpe. Jeste li...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
Vrh