• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Haha Haha.
    Konačno stigao do najvećeg 9 stepena ovaj The Battle for Middle-Earth. Ovo mi je najomiljenija RTS igra jedina gde možeš pobjediti...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    imas i ovu slicnu
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Hteo sam da promenim na koji taster ulazim u mapu, pa onda nisanjenje i tako to. Kad igram u kombinaciji mis tastatura onda tu smara...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Veselinova audio tema sa Haha Haha.
    Tako je, kada pojačalo (ne zvučnike hehe) odvrnem malo jače, izjednače se levi i desni zvučnik ali volim stalno nešto da menjam pa zato...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ima programa kao xpadder, ali on je više kad nema u igri podrške za kontroler pa da emuliraš miš i tastaturu. Moj savet ti je da se...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Smaraju te kontrole ili tenk kretanje (znaš na šta mislim, ono xy osa i to je to, ništa između)? Ako je kretanje onda pomoći nema..
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Super Skid Marks :D Ovo dole XXX lager ne odnosi se na mene :mir
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ima programa kao xpadder, ali on je više kad nema u igri podrške za kontroler pa da emuliraš miš i tastaturu. Moj savet ti je da se...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    DS4Windows?
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Poceo da igram Uzasno me smaraju kontrole. Od svih ponudjenih kombinacija ni jedna mi ne odgovara. Ima li neki programcic za...
    • 1000005849.jpg
    • 1000005848.jpg
  • L
    Zvuči kao da se Instagramova aplikacija “odvojila” od iOS-ovog sistemskog zvuka i sada koristi sopstveni interni alert, što se povremeno...
  • S
    sumke46 je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Dobra je grafička i dalje, tera sve na high solidan fps, jer više igram multiplayer igre. Ali da može i savet za grafičku za dobar kombo.
  • H
    h4nsk4rp je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Sta mislis o zameni graficke prvo?
  • S
    sumke46 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav, evo priložena slika specifikacije mog pc-a. Ono što hoću da uradim je to da želim da zamenim procesor za Ryzen 7 5700x ili...
    • Screenshot_1.png
Vrh