• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    I za mene je ovo sve novo, slučajno videh da je popust na ovaj model, videćemo, svakako pištaljku štampam prvo!
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Jednobojni, siva boja. Fora je da ih kasnije sam bojis, ali mene mrzi da se bakcem time.
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Jednobojni, siva boja. Fora je da ih kasnije sam bojis, ali mene mrzi da se bakcem time.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Print u boji, ili jednobojni? Za figurice pitam. Ja i nisam naišao na kvalitetne.
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ja sam uzeo sa Temua 10ak stvaricica koje su radjene 3D stampom, ima stvarno korisnih stvari a ne kostaju previse. Npr. kutije za RAM...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Da nastavim jer sam ovo na poslu pisao i prekidoh al objavih ne dovrseno. Dosta tako nekih stvarcica ljudi prodaju po oglasima koje...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Da nastavim jer sam ovo na poslu pisao i prekidoh al objavih ne dovrseno. Dosta tako nekih stvarcica ljudi prodaju po oglasima koje...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    I za mene je ovo sve novo, slučajno videh da je popust na ovaj model, videćemo, svakako pištaljku štampam prvo!
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    I obavezno stampanje samo belim materijalom :D edit: inace pricam deci da na forumu imam zavisnika od belog i cude se, pitaju me kako...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    U pitanju je veliki update koji donosi bolji prikaz i bolje performanse vezano za AMD FSR tehnologiju. Pre nekih desetak dana, kompanija...
    • AMD_FSR_Redstone T.jpg
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ja gledam adaptere za baterije, tipa, makita baterija na bosch alat, ali otom potom, ili Parkside baterija na skuplje alate.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    I obavezno stampanje samo belim materijalom :D edit: inace pricam deci da na forumu imam zavisnika od belog i cude se, pitaju me kako...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Au brt ja se radujem svemu sto kupim (nije bitna vrednost), kad dodje postar izgrlim ga ko brata rodjenog, kad otpakujem proizvod ceo...
Vrh