• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam pogresno napisao pitanje jer je bilo kasno pa slaba koncetracija :D. Mislio sam na plasticno Bonsai drvo. Za ovaj forum plasticno...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam ali ne vise u sobi jer je dosta poraslo , ali ne klasično vec neko "kinesko drvo". Nekih 10g već, mogu komotno i u nekoj bašti da...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ovo nisu ti žuti ljudi... Nema ništa od ovoga, nema šanse da se dogovorimo oko tog projekta, osim ako nas Kinezi sve ne pokupuju.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Mac OS X - Hackintosh sa Like Like.
    E kad instaliras sta hoces, odmah idi i ugasi automatic updates, dok ne izbace leg.core za Tahoe a to ce malo potrajati. Pa nema veze...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Mac OS X - Hackintosh.
    E kad instaliras sta hoces, odmah idi i ugasi automatic updates, dok ne izbace leg.core za Tahoe a to ce malo potrajati. Pa nema veze...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Stvarno tako mislis?
    • AA-20220902-28792137-28792121-SAMIT_LIDERA_INICIJATIVE_OTVORENI_BALKAN.jpg
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Tebi sam ostavio beli... :PP
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Mac OS X - Hackintosh.
    Hvala za savet, to sam potpuno prevideo. :D Mada sam mislio da skinem instalaciju "just in svaki slučaj". ;) Iskustva sa macos i...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Mac OS X - Hackintosh sa Like Like.
    Ne moras, skini instalaciju, reci da neces da instaliras na USB. Idi u Applications i pokreni instalaciju i to je to :)
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Mac OS X - Hackintosh.
    Ne moras, skini instalaciju, reci da neces da instaliras na USB. Idi u Applications i pokreni instalaciju i to je to :)
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ovo nisu ti žuti ljudi... Nema ništa od ovoga, nema šanse da se dogovorimo oko tog projekta, osim ako nas Kinezi sve ne pokupuju.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Tebi sam ostavio beli... :PP
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam ali ne vise u sobi jer je dosta poraslo , ali ne klasično vec neko "kinesko drvo". Nekih 10g već, mogu komotno i u nekoj bašti da...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    U kojoj boji si kupio?
Vrh