• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Samo sto su se zaigrali pa im ne ide prodaja,dele otkaze a ljudi uzimaju kineze.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Koja je poenta biti ananas premium korisnik, člana ananas kluba? Ranije si imao besplatnu dostavu, poneku privilegovanu cenu i tako...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja u suštini ako sredim probleme sa mašinom ova am4 platforma sa 9070xt može lagano da mi potraje do 2030-31, samo da ništa ne vrisne...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Samo sto su se zaigrali pa im ne ide prodaja,dele otkaze a ljudi uzimaju kineze.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Koliko realno vredi sa Like Like.
    Nisi računao kutiju za grafičku kartu. ;) Hdd u 2026. - zašto da ne? Za skladištenje.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja u suštini ako sredim probleme sa mašinom ova am4 platforma sa 9070xt može lagano da mi potraje do 2030-31, samo da ništa ne vrisne...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Možda. Ali mislim da je godinu dana ranije ipak bilo bolje vreme, jedina sreća što su toliko zatrokirali sa HW da prosečni kompovi malo...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Obično kad nešto jednom sistemski i na globalnom nivou poskupi, ne pojeftini više nikad na staru cenu... Zato kad prođe i kupovina HW u...
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Konačno stigao do najvećeg 9 stepena ovaj The Battle for Middle-Earth. Ovo mi je najomiljenija RTS igra jedina gde možeš pobjediti...
    • 2025-12-05 16_07_34-Greenshot.png
    • 2025-12-05 16_51_01-Greenshot.png
    • 2025-12-04 18_27_31-Greenshot.png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Dobra igra ali negde od polovine postane dosta repetativna sa jurcanjem po mapi za sporedne kvestove I čišćenje baza. Jedino što je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na orce97 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Posle dva sata igranja mogu da kažem da je igra stvarno veoma dobra, grafika je strašna, a i combat je veoma dobra, ali treba dosta...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Taktika je ako prođe, prođe. Pre korone osnovni golf 7 14.999€. Korona, nema delova na stanju, otežana proizvodnja... cena raste za...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Možda. Ali mislim da je godinu dana ranije ipak bilo bolje vreme, jedina sreća što su toliko zatrokirali sa HW da prosečni kompovi malo...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Znaci postoji mogucnost da se ispostavi da sam konfiguraciju sklapao ipak u srecna vremena :d
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Koliko realno vredi.
    Ako se prodaje zbog igara, može i ta mašina da se iskoristi uz zamenu grafičke i napajanja.. nema potrebe sve prodavati. Dodati još...
Vrh