• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Love Love.
    Stigla ova R36 konzolica sa Temu. Na prvu sve je ok, i po OS i po hardveru, premda sam siguran da nije 100% orginal. Rastaviću je...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Meni je fabricki OS najdrazi i najjednostavniji, sve ostalo prebudzeno, presareno. Batocera mi se uopste ne dopada za tu konzolicu, na...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Stigla ova R36 konzolica sa Temu. Na prvu sve je ok, i po OS i po hardveru, premda sam siguran da nije 100% orginal. Rastaviću je...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Meni je fabricki OS najdrazi i najjednostavniji, sve ostalo prebudzeno, presareno. Batocera mi se uopste ne dopada za tu konzolicu, na...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Dobro si mi rekao j b t... trebalo bi da vidim sta je unutra :d Malo angazovanja po forumu nije na odmet :d E, upravo stigla i...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Za razliku od nozeva, sa Amazona vec stiglo.Nozevi posto dolaze iz Srbije ocekujem ih oko Djurdjevdana, ako uopste i stignu :d
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ajde ako uspes sta sa kopiranjem te katrice javi mi ja probao onaj stick 4k da sredim nisam uspeo.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Moram na ploči da vidim koja je verzija pa da skinem taj OS sa githuba... Ovo iz razloga što su njihove orginalne micro sd krš, pa bih...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Drugare uvek ispostujem, cena sasvim povoljna, a moze i da se pokloni bez da se sramis :japonosan: Zasto bi to radio, nabavi romove...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Drugare uvek ispostujem, cena sasvim povoljna, a moze i da se pokloni bez da se sramis :japonosan: Zasto bi to radio, nabavi romove...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Love Love.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Svaka čast! Ja sam se premišljao i (opet!) propustio akciju na mi srbija. :d Svakako, @Pinocio hvala na dojavi!
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
Vrh