• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Opet neki MacBook :)
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Opet neki MacBook :)
    • IMG_20251204_192241648_HDR.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Postoji neki problem na relaciji MTS/Yettel - Samsung. Čeka se valjda neki sistemski/mrežni update ... Na A1 nema problema sa Samsungom...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kako ne kapirate... Belo + rgb daje 10% na performse...+15% ako stavi gipsane lavove ispred kućišta... :troll: A ako je no-name brend...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dejan Obradovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Samo da se zahvalim @Cika_Kure , ispratio sam njegove savete i kupio sam jeftino Ps5 delux (mala razlika u ceni u odnosu na extra) za...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Postoji neki problem na relaciji MTS/Yettel - Samsung. Čeka se valjda neki sistemski/mrežni update ... Na A1 nema problema sa Samsungom...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dejan Obradovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Samo da se zahvalim @Cika_Kure , ispratio sam njegove savete i kupio sam jeftino Ps5 delux (mala razlika u ceni u odnosu na extra) za...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ja sam ovo tada poceo da igram, i pojma nemam sto sam stao. Bas cu da skinem opet da igram, valjda predjem sada :)
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Očigledno sam probao samo kampanju... Hvala
  • D
    Dejan Obradovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pustio je telekom 5G, samo ne na svim baznim stanicama, polako, biće sve više i više pokriveno, utrkuju se sad svi operateri.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Verovatno nije, A33 podržava 5G... @LiDragon ja mislim da je MTS pustio buvu za 5G, a da njihova mreža uopšte nije spremna za 5G ali su...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ja sam ovo tada poceo da igram, i pojma nemam sto sam stao. Bas cu da skinem opet da igram, valjda predjem sada :)
  • Mr.Dzon
    Ostaje samo da nisi lepo uklopio graficku ili neki kabl nisi dobro ustekao, to je lako da resis tako sto maticnu izvadis iz kucista...
  • Mr.Dzon
    Obavezno neka ubace i staru grafu, ko zna, možda i radi. Najsumnjivije što ti je retos serviser bez da je otvorio računar odmah rekao da...
Vrh