• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Izgleda da prelazak sa 4g na 5g neće biti automatski i besplatan, bar za kotisnike MTS mob. telefonije.
  • AlexMa3x
    The official voting for the finals of the 2025 Thermaltake CaseMOD Invitational has begun. I’m also sharing the voting links here...
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi Pomozite oko estetike!.
    Pa nije akvarijum, to prvo, a drugo, čitajući razne forume i sajtove, mnogi su se žalili na kvalitet Northa, završnu obradu, debljinu...
  • Mr.Dzon
    Momci opet isti problem... Uzeo sam sinoc novu grafu, danas je tek zabo - međutim isto mi baca post na ploči d6+nemam signal na monitoru...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Pomozite oko estetike!.
    Ako su u ovim akvarijum cpu temperature kao što kaže techpower, onda bi trebalo dobro razmisliti. Mada gore lik sa 9700x ima 67° u stres...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Pomozite oko estetike!.
    A gde sam ja napisao da si ti to rekao? Napisao sam šta je razlog zašto je dugovečan taj dizajn koji je tebe smorio... Srećna kupovina
  • lazarev1ch
    lazarev1ch je odgovorio(la) u temi Pomozite oko estetike!.
    Sta mislis o Fracat Design North kucistu?
  • lazarev1ch
    lazarev1ch je odgovorio(la) u temi Pomozite oko estetike!.
    Gde sam rekao da ne radi posao samo mi to navedi, dizajn nije svetinja, da sam hteo da pitam za mesh kuciste napisao bih ne uklapa mi se...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Pomozite oko estetike!.
    Okačio sam link sa ipona gore ispod videa, 011 mini V2, flow sa ventovima ispadne oko 11k . Treba proveriti kod Mađara cenu
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Izgleda da prelazak sa 4g na 5g neće biti automatski i besplatan, bar za kotisnike MTS mob. telefonije.
    • 1000019767.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Sloba87 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Wow Wow.
    Nisam nista imao da platim za carinu. Bas kako si ih opisao, visoki tonovi su malo povuceni.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Pomozite oko estetike!.
    Možda ima nekog razloga zašto se taj dizajn fura bar 15tak godina... Npr. radi posao i fino hladi komponente...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koja je oznaka te verzije?
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nisam znao da posroji osakacena verzija RTX 3060 8GB. Ladno u rangu sa RTX 2060, sporija od 5700XT... Nije samo do manje vrama, nego i...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ne bih se slozio sa tobom :troll:
Vrh