• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sto dalje implicira da je vlast oprala pare koje je ukrala tako sto ih je slila u kupovinu svoje firme.. kao i do sada.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Prevaranti na KP.
    10 oglasa, krajcovali su. A nije vise 2600din, povecali su.. Sad se naplacuje oglas za svaku grupu iako imas obnavljac, i svaka grupa...
  • EmeraldCube
    Koliko vredi polovna RTX 4070 Super Asus Dual? Ima 2 god madjarske garancije preko prodavnice u NS i ne koristi se vec nekih mesec dana.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Prvog decembra opet obavestavam telekom da ne zelim kod njih i da sam ih obavestio mesec dana ranije. ***acu ih koliko mogu a mogu.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    OK, šta je plan ako ti niko ništa ne odgovori? Vraćaš opremu i prestaješ da plaćaš račune?
  • LiDragon
    Novi vlasnik Beotela je Telekom.
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Prevaranti na KP.
    Za komponente je i dalje free 20 oglasa mesecno. 20-65 oglasa je oko 2600 din. Talo da je to ok, ko povremeno prodaje, bice mu free.
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Hvala, ali to nije odgovor na moje pitanje: šta je polovno (nekorišćeno)? Možda i jeste. :rolleyes:
  • vladarko
    aforizmi na temu “Veštačka inteligencija u Srbiji” U Srbiji će veštačka inteligencija prvo morati da nauči da čeka u redu na šalteru...
  • V
    aforizmi na temu “Veštačka inteligencija u Srbiji” U Srbiji će veštačka inteligencija prvo morati da nauči da čeka u redu na šalteru...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kiparski fond "Kerseyco Trading Ltd" je novi vlasnik BeotelNeta Od početka jula 2013. novi vlasnik BeotelNet ISP je kiparski fond...
  • A
    AroX je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Prevaranti na KP sa Like Like.
    Sve se nadam da ce neko napravit novi sajt nalik KPu.. Otisli su u qurac sa pohlepom.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Javio se Lelekom. Da li sad da ****m Beotel?
  • LiDragon
    Bilo kako bilo nista me ne obavezuje da budem kod lelekoma niti imam nesto potpisano sa njima.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Oni će ti odgovoriti da pitaš Lelekom. :d
Vrh