• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Jedino kod Redragona hoće da se "oljušti" gumirani deo površine posle par godina korišćenja... Ne mogu da opišem, mogu slikati moj miš...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    King je top za male pare, 3395 pixart senzor je vrh ponude, npr Superlight je baziran na inferiornijem 3360 pixart samo ima bolju...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Da da , mada dok sam igrao fifu aktivno na gamepadu uspeo sam da razvalim misa,tastaturu slusalice… naravno i desetak redragon saturn...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    M916 je oznaka zvanicna bio je na akciji u gamesu 4500 din, mada sam ja aeroda polovnog platio 3500 hiljade dok je Zeljko iz Vrsca radio...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Problem sa pc - black screen.
    Kad pre. :eek: Jel je V serija ili mwe,može i fotka npr kutije?
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Mrki poruku u temi Problem sa pc - black screen sa Like Like.
    Uzeo sam novo napajanje COOLER MASTER MWE V750 GOLD - V2 750W | Gigatron . I za sad sve radi. Hvala Vam svima na pomoći i savetima...
  • Mrki
    Mrki je odgovorio(la) u temi Problem sa pc - black screen.
    Uzeo sam novo napajanje COOLER MASTER MWE V750 GOLD - V2 750W | Gigatron . I za sad sve radi. Hvala Vam svima na pomoći i savetima...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    @Veselin : idi u poslovnicu na uglu Ulica kneza Miloša i Takovske, vidi šta kažu... :troll:
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @Veselin : idi u poslovnicu na uglu Ulica kneza Miloša i Takovske, vidi šta kažu... :troll:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Da da , mada dok sam igrao fifu aktivno na gamepadu uspeo sam da razvalim misa,tastaturu slusalice… naravno i desetak redragon saturn...
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Problem sa pc - black screen sa Like Like.
    Piše dole za model: MPY-750V-AFBAG-EU https://www.coolermaster.com/en-global/products/v750-gold-v2/
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Problem sa pc - black screen sa Like Like.
    Napajanje mu svakako treba kvalitetnije, ali trebalo bi proveriti da li ovi silni štapovi rama možda ne prave problem. Znači prvo sa...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Like Like.
    Torpedo za sebe,a gigu na prodaju :japonosan: A samsung,1000 din.Kupujem :japonosan:
  • H
    h4nsk4rp je pokrenuo(la) novu temu.
    Da li moze predlog za adapter na type c za Gpu. Znam da mora odvojeno napajanje. Treba mi stigne mini pc sa ryzen 7840hs sa 780m...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ja razbio 1 slusalice za 10 godina.. i to zbog trece logicno zenske osobe koja je iza glave kljucala i nije zaklapala dok sam igrao...
Vrh