• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Hteli da ograniče fsr4 samo na rdna4, pa videli da im je komplikovano i skupo zbog drajvera, pa onda odlučili da skroz ukinu podršku za...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Pa naravno da je to jer je laka implementacija FSR4 maltene jedina ozbiljan prednost novijih generacija u odnosu na prethodne... Sirovu...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Hteli da ograniče fsr4 samo na rdna4, pa videli da im je komplikovano i skupo zbog drajvera, pa onda odlučili da skroz ukinu podršku za...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Mamo! Ću budem di dže!!! :rotf:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Love Love.
    Ma ja mislim da je to neka nesposobnost, neznanje ili stipsarenje zbog ovog fsr4. Ne znaju da ga ograniče kako treba samo na rdna4 pa su...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa naravno da je to jer je laka implementacija FSR4 maltene jedina ozbiljan prednost novijih generacija u odnosu na prethodne... Sirovu...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
  • Pjanovic
    Prodato: 2x 4GB 2x 8GB Athlon 3000G Evo slika ploce.
    • 20251031_090033.jpg
    • 20251031_090054.jpg
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • IMG_20251031_115042.jpg
  • Uruk
    Ma ja mislim da je to neka nesposobnost, neznanje ili stipsarenje zbog ovog fsr4. Ne znaju da ga ograniče kako treba samo na rdna4 pa su...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Pa da. Sranje stav i nepoštovanje prema kupcima... Uz to te kartice (počev od 6700XT pa naviše) su i dan danas sasvim legitiman hardver...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa da. Sranje stav i nepoštovanje prema kupcima... Uz to te kartice (počev od 6700XT pa naviše) su i dan danas sasvim legitiman hardver...
  • Uruk
    6000 seriju nisu svi kupili odma kad je izašla, nego tek par godina kasnije, tako da oni sad ladno ukidaju podršku na proizvode kupljene...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2025 sa Haha Haha.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Jako džukački potez AMD... Napravite karticu vrednu prelaska sa starijih generaciju na najnoviju generaciju, a ne da ukidate softversku...
Vrh