• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ne može, sada sam probao. Pod prstima se ne oseti ogrebotina ali se vidi da je skinut sloj. Može biti i da je novo ali da kompanija Fosi...
    • IMG_0250.JPEG
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ne može ta mrlja da se prebriše medicinskim alkoholom? Na slici i ne izgleda kao ogrebotina. Ne može te niko posavetovati šta da radiš...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi budget build do 800-850e.
    @Uruk Nema posebne,deli se jedna.To bi bilo kao još jedna linija cela pravi,ili čak napajanje u napajanju,sve mora posebno.To više...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi budget build do 800-850e.
    Iskreno, iako imam Corsair, mislim da je precenjen za ono što nudi u odnosu na neke druge proizvođače. Jedino ako uleti povoljnije, na...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ne može ta mrlja da se prebriše medicinskim alkoholom? Na slici i ne izgleda kao ogrebotina. Ne može te niko posavetovati šta da radiš...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi budget build do 800-850e.
    Naravno. RM1000X all the way. Piše da su kondenzatori japanski. Mada nisam baš siguran da li su komponente stvarno drugačije. Ne sviđa...
  • Uruk
    Nisam imao iskustva sa multi, ne znam da l' se na njima onda deli +12V grana ili su dve posebne manje snage.. bem li ga. Sad sa ovim...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Baš glupa situacija. https://www.kupujemprodajem.com/audio/pojacala/fosi-audio-v3/oglas/167926511 Reklamiraju kao novo sa dvogodišnjom...
    • IMG_0240.JPEG
    • IMG_0241.JPG
    • IMG_0242.JPG
    • IMG_0244.JPEG
    • IMG_0245.JPG
    • IMG_0246.JPG
    • IMG_0247.JPG
    • IMG_0248.JPG
  • Enigma
    @Uruk Ok je to,ali nema veze sa kvalitetom napajanja,i šta dobijaš sa tim.Ne dobijaš ništa.To nisu fižičke grane,već neke kao...
  • Uruk
    Gledam sad i razliku u ceni između 750w rme i rmx, mislim da se za oko15€ isplati kvalitetnijih komponenti, većeg i boljeg venta + 3...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi budget build do 800-850e.
    Dobro, ja sam poređanja gledao ovih od 1000W... Svejedno zatekao si me malo sa kondenzatorima na RM obzirom da se taj model svuda...
  • Uruk
    nije taj multi.. mislim da Corsair pravi multi samo na ovim jačim +1000w
  • Enigma
    Kaže lik kako je ovaj bolji kad je singl rail,a drugi multi :).Ko da ima to veze.Lupetanje gluposti od strane dotičnog kao i uvek.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi budget build do 800-850e sa Haha Haha.
    Kako je bolji kad je Fractal single rail, a RME multi rail ATX 3.0???? https://cultists.network/140/psu-tier-list/
  • Uruk
    U stvari nisu kineski nego tajvanski, ali opet... Ion gold ima i 140mm fluid bearing vent, a ovaj 120 ball bearing.
Vrh