• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nem ti pojma,verovatno samo na nekom delu stoji japanski kondezator,nije poprilično sigurno full japanci,ne bi imalo ni svrhu stavljati...
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Pa ima 3 godine garanciju i japanske kondezatore.. Thermalright za 30e isto napravi hladniji kuler od Noctue za 90e.. Moraju da ponude...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Setup za bass i rep.
    Pa onda bolje nov, smesna je razlika... Koliko je Edifier bolji/gori od Logitech ?
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa ima 3 godine garanciju i japanske kondezatore.. Thermalright za 30e isto napravi hladniji kuler od Noctue za 90e.. Moraju da ponude...
    • 1.jpg
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ono gore CM je 80e. https://www.coolermaster.com/en-global/products/mwe-gold-v3-atx-3-1-non-modular-series/?tab=tech_spec Solidno...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Bolje neko thermaltake. To sam isto i ja mislio, pa su mi riknula 2 A Tier majnerska, a budzetska bronze sljakaju pod garancijom nuno...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Mislim, hvala na savetima. Ali novo 850W Bronze napajanje da kosta 60e HU novo, nesto tu ne valja...
  • Fearl3ss
    Bolje neko thermaltake. To sam isto i ja mislio, pa su mi riknula 2 A Tier majnerska, a budzetska bronze sljakaju pod garancijom nuno...
  • Pjanovic
    Ali Thermalright... Nekada budzet TT varijanta za napajanja uz CM kucista. Necu da dajem 65e za C Tier, pa cak i novo :) Odlucio sam...
  • Fearl3ss
    Bolje ovo, 65e trenutna cena ! 850W ATX3.0, japanski kondezatori, full modular...
  • Pjanovic
    Mislim da cu ici na ono Prime 1000W, pa ako ga graficka zrtvuje bogu, let it be :D
  • Fearl3ss
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/napajanja/1000w-corsair-rm1000x-top-napajanje/oglas/185940369?filterId=8024614216...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Setup za bass i rep.
    Nisam viđao polovne S350/351DB ... Ispod 200e teško ako ih i nađeš.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Setup za bass i rep.
    Oni su 230 novi, a ovaj Logitech gore 200 polovan.. Što znači il da tražim polovne S350DB ili da ovom ubijem cenu.. Kolika realno treba...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Corsair argb ventovi :thumb:
Vrh