• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Kriva ventilatora sa Haha Haha.
    Gle, kad se @Kizoo javi i kaže da je sve priključeno na molex adaptere. :P
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Jel možeš ovde da postaviš? Nemam Instagram
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Koga zanimaju Gigatron dobitnici, ima na instagramu na njihovom profilu - klasika i jeftinoca :d
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je pokrenuo(la) novu temu.
    Moze neki savet setup-a za bass i rep ? Nisam audofil, ne znam nista oko toga.. Polovno sve, ne bih dao puno.. samo da je bolje od...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na h4nsk4rp poruku u temi Prevaranti na KP sa Like Like.
    K.P sve gori i gori sajt postaje. Mnogo su gladni za pare postali.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @vladarko najnormalnije registruješ se sa mailom i kao country izabereš tursku. @Veselin Urban nije free... Imam fastestvpn koji...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bio je kada sam pre par godina koristio, sada ne znam. (Chrome ekstenzija je bila)
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @vladarko najnormalnije registruješ se sa mailom i kao country izabereš tursku. @Veselin Urban nije free... Imam fastestvpn koji...
    • 1000018577.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nisam više na Epic-u ali sam koristio UrbanVPN prilikom prve kupovine i tada je mogla naša kartica da se doda za plaćanje...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nisam više na Epic-u ali sam koristio UrbanVPN prilikom prve kupovine i tada je mogla naša kartica da se doda za plaćanje...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kako uzeti turski epic? Imam već neturski nalog.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Jel kupovao ko skoro na turskom Epic? I dalje su cene puno bolje nego drugde, ali juče mi u par navrata nije prolazila naša kartica...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Veselinova audio tema sa Like Like.
    Još bela tastatura i miš... :PP
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Veselinova audio tema sa Like Like.
    Ne mnogo neočekivano, priča se da je izlazna snaga V3 naduvana i da normalno ne može da baci toliko.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Veselinova audio tema sa Haha Haha.
    Još bela tastatura i miš... :PP
Vrh