• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Veselinova audio tema sa Like Like.
    Bjutiful.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Veselinova audio tema.
    Bjutiful.
  • Foster979
    Foster979 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Kriva ventilatora sa Haha Haha.
    Bas me zanima koji su to strucnjaci radili test. Po zakonu fizike taj gornji ventiltor koji bi uvlacio zapravo bi uvlacio topao vazduh...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Foster979 poruku u temi Kriva ventilatora sa Like Like.
    ovo sa slike koju ti saljem vazi ako su venti uredno prikljuceni na MB...ako nemas program za podesavanje,moras to odraditi u BIOS
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Kriva ventilatora.
    Bas me zanima koji su to strucnjaci radili test. Po zakonu fizike taj gornji ventiltor koji bi uvlacio zapravo bi uvlacio topao vazduh...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Veselinova audio tema.
    Kupio sam SMSL SU-1 DAC, čekam da stigne (ako prodavac sutra pošalje, kod mene je u utorak).
  • PC Crazy Dario
    First "tubes" done and now for the rest...
    • eZy Watermark_26-10-2025_01-48-17-0520PM.JPG
    • eZy Watermark_26-10-2025_01-48-17-4990PM.JPG
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Kriva ventilatora.
    Ti imaš ova tri dole pa ti ne treba, a kad nemaš onda ovaj prvi gornji potiskuje vazduh dole da bude hladnije i u donjem delu kućišta...
  • Foster979
    Foster979 je odgovorio(la) u temi Kriva ventilatora.
    ovo sa slike koju ti saljem vazi ako su venti uredno prikljuceni na MB...ako nemas program za podesavanje,moras to odraditi u BIOS
    • image_2025-10-26_134855734.png
  • Foster979
    Foster979 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Kriva ventilatora sa Like Like.
    Ma meni je jasno. Svet u kome TT i FB vladaju i sve je otislo u q ne cudi me i da izmisljaju toplu vodu sa hladjenjem. Taj prvi gornji...
  • Foster979
    Foster979 je odgovorio(la) u temi Kriva ventilatora.
    ne znam ljudovi moji dragi ali ja u mom akvarijumu imam ovakvu situaciju,akvarijumi su akvarijumi,sa ili bez ribica :)
    • how-do-you-reverse-pc-case-fan-airflow-direction-v0-1qt1rj41hu8c1.jpg
  • Foster979
    Foster979 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Kriva ventilatora sa Like Like.
    Gore treba zameniti prvi vent da ubacuje. Krivu stavi na silent hill sad u zimskim danima.
  • Dom1nat0R
    Ma meni je jasno. Svet u kome TT i FB vladaju i sve je otislo u q ne cudi me i da izmisljaju toplu vodu sa hladjenjem. Taj prvi gornji...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Kriva ventilatora.
    Ovo je sa noktuinog sajta. I nisu gornji, nego samo prvi I Arctic ovo preporučuje na njihovom reditu:
  • Dom1nat0R
    Da mi je znati gde nalazite tutorijale da gornji ventilatori treba da ubacuju vazduh.
Vrh