• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Veselinova audio tema sa Like Like.
    Iz mog iskustva (u 9 od 10 slucajeva) kako je bilo prvi put tako je i ostalo. Bilo da je u pitanju pc, audio ili bilo kakav drugi...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dzoni1312 poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Odneo sam danas procesor u servis da vide šta nije u redu i kazu da je to klasičan slučaj mikro oštećenja unutar procesora (najčešće...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Neka se završi ovde ali za sva pitanja koja verovatno traže više od 2-3 odgovora otvori se nova tema.
  • Marvox
    Svasta ce covek ovde cuti i videti, jednostavno tesko da moze da se ostane pribran i uctiv kad je ovolika doza bahatosti i bezobrazluka...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Veselinova audio tema.
    Iz mog iskustva (u 9 od 10 slucajeva) kako je bilo prvi put tako je i ostalo. Bilo da je u pitanju pc, audio ili bilo kakav drugi...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dzoni1312 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Verovatno su ovi u pošti bacakali paket kao sto i obično rade.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jel bio preko ploce neki stiropor, puckavac zastita itd ? Ovo je nemoguce reklamirati kurirskoj jer nema fizickog traga ostecenja, niti...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dzoni1312 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odneo sam danas procesor u servis da vide šta nije u redu i kazu da je to klasičan slučaj mikro oštećenja unutar procesora (najčešće...
  • Fearl3ss
    Stručljače, nauči sta je thermal density. Nemas 2 blage po hiljaditi put i nekog zoves priučenim budalastinom i retosom. Ja ne znam kad...
    • Technical-Temps-1.png
  • Fearl3ss
    Svasta ce covek ovde cuti i videti, jednostavno tesko da moze da se ostane pribran i uctiv kad je ovolika doza bahatosti i bezobrazluka...
  • Dzoni1312
  • Dakula74
  • Dzoni1312
    Dzoni1312 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Verovatno su ovi u pošti bacakali paket kao sto i obično rade.
  • Dzoni1312
    Dzoni1312 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Neka se završi ovde ali za sva pitanja koja verovatno traže više od 2-3 odgovora otvori se nova tema.
Vrh