• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dzoni1312
    Dzoni1312 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja procesor nisam vadio kad je stigao paket ja sam samo ubacio plucu u kuciste i stavio stock hladnjak posto ak400 bio prevelik za...
  • Dzoni1312
    Dzoni1312 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Mogu da slikam i pod uglom ako je to potrebno
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Pjanovic : istina je tamo negde. Ima nekih neravnih pinova (ka korenu šake). Može biti od prevelikog napona, od strujnog udara, od...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ajde ploca oce da ctkne, moze i da se osteti, ali cpu da blokira plocu, kao kamen da si stavio u soket... A radio normalno.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne vidi se ovako lepo, mora pod uglom da ih slika, ja bih i ove tragove paste na vrhu pina ocistio ako je neki prekriven.. Tako sam se...
  • Pjanovic
    • IMG-54e44da9e8ce223e2406b79b7acd4d46-V.jpg
  • Pjanovic
    Dobri su pinovi rekao bih, slikao mi je na viber. Kako onda radi njegov R5 3600, valjda isto napajanje.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nikad, ali nikad drzao ni cuo za crknut procesor AM4 5xxx. Posebno ne 5700X koji se smesno greje i smesno trosi. Ja bih se pitao sta je...
  • Pjanovic
    • 20251021_145805.jpg
  • Pjanovic
    Kako je mogice cpu tek tako da crkne ? Prodao sam Dzoniju sa foruma A520 + Ryzen 7 5700X + DeepCool kuler. Na toj ploci sam testirao onu...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Pa opet ne bi imao USB ulaz.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koji je najjeftiniji telefon sa esim,5g i amoled ekranom? Za mene.
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Ja imam samo reci hvale za Pirelli, sad tebi je problem dostupnost guma u tvojoj velicini, a da menjas felgu nema smisla.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    U ovoj prodavnici mogu na rate, pa ako možete da pogledate da li tamo ima nešto zanimljivo, na primer...
Vrh