• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    pored linuxa ima Windows Server koj je daleko stabilniji od regularnog windousa.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Navikli smo na win a linuks je zakon.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ne mesaj me sa njim, ja 2 dana nista kupio nisam :troll:
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nema prodaje, samo kupovina, ima da kupujem ko ti i @Pinocio, zakupiću skladište pa polako :troll:
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    PC = večito prtljanje. Ili zeza Windows, ili drajveri, ili programi.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    nikada nisam imao problem sa azuriranjem, ne treba prckati po win i gasiti funkcije pogotovo kod modernih komponenti. ljudi drndaju i...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Love Love.
    nikada nisam imao problem sa azuriranjem, ne treba prckati po win i gasiti funkcije pogotovo kod modernih komponenti. ljudi drndaju i...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    PC = večito prtljanje. Ili zeza Windows, ili drajveri, ili programi.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kad prodaješ komponente? :rotf::talas:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Drveni pervertu dva dana nisi kupio ništa što bi smeo slikati i ovde okačitii, a da ti odmah ne spucaju bar 10 godina robije... Pitaj...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Drveni pervertu dva dana nisi kupio ništa što bi smeo slikati i ovde okačitii, a da ti odmah ne spucaju bar 10 godina robije... Pitaj...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ne mesaj me sa njim, ja 2 dana nista kupio nisam :troll:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Nema prodaje, samo kupovina, ima da kupujem ko ti i @Pinocio, zakupiću skladište pa polako :troll:
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Kupio si iPod? Baš fino :)
Vrh