• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Racunar mi ne daje sliku.
    Adje je ono najvažnije kada grmi gasi struju bre struju. Pre neku godinu toliko je sevalo i grmelo da su varnice iskakale iz šuko...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Čudan zvuk iz računara sa Sad Sad.
    Dok nije eksplodirao budi bez brige. :japonosan::geek:
  • Marjan77
    Marjan77 je odgovorio(la) u temi Čudan zvuk iz računara.
    Lele majko,nemo' me tako kumeš,ću vatim bolku ako se nešto desi......
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Čudan zvuk iz računara.
    Dok nije eksplodirao budi bez brige. :japonosan::geek:
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Čudan zvuk iz računara sa Haha Haha.
    Šta te sad muči, što se ne čuje? :D Isključi računar, a zatim i kabl za ventilator hladnjaka procesora, pa uključi računar. :geek:
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    On je nesto cackao :geek:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sve nesto kad im zapne (stariji ljudi) ajd ti pogledaj ti znas al nemoj nista da cackas. 2x i ajd rekoh necu vise jer eto znas i sam...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sve nesto kad im zapne (stariji ljudi) ajd ti pogledaj ti znas al nemoj nista da cackas. 2x i ajd rekoh necu vise jer eto znas i sam...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
    OLED me podseca na vreme dok sam vozio cabrio sa platnenim krovom. Svaki dan zivis u nekom strahu i nekim halucinacijama :d
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne cackaj nista vidis da nasilno :mir Milion puta sam pokusao pomoci i uvek na kraju ispadnem kriv za problem koji se javio pre mene...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Nije zbog struje, zbog BURN IN to radi...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Haha Haha.
    Mislim da više struje troši dok zameša crnu, nego da je na slici flota balona iznad Kapadokije. :troll:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ja sam preneo, sad nek oni vide sta ce da rade. Ne zelim ja ista da cackam naucen prethodnim iskustvom.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam preneo, sad nek oni vide sta ce da rade. Ne zelim ja ista da cackam naucen prethodnim iskustvom.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Pisao sam da sam na starom HPu imao problem, jer je imao senzor za povlacenje papira koji jos fabricki (cela serija) nije valjao. I...
Vrh