• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi COD Warzone - Pomoc.
    Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 960 or AMD Radeon™ RX 470 - DirectX 12.0 compatible system
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veteran Digitalnog Doba poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    ima nas jugovića, raštrkanih i po warez forumima :D, @Dakula74 si ovo ti buraz na cgpersia?
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne odavaj tajne o tii AI covece.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
    Odmah sam sakrio Taskbar i stavio posle minut da se gasi displej. Da li je dobra ideja za OLED? Kada opet sednem za komp samo malo...
    • 1755462332906.png
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    A vreme teče....klik,klak,klik...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A vreme teče....klik,klak,klik...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Gledam sad prodavnicu Klik-Klak, nemaju lose cene, imao li je neko iskustva ?
  • P
    Kraaaaaaj.... FREEEEEEEDOOOOOOOM!!!! Nikad vise LOTR (oci mi ispale) :mir Definitivno ga do sad nikad nisam gledao (bili su to Hobiti...
  • Tajmbandit
    Ma ja gledam R7 5700X
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Juce okacio i odmah istog dana prodao. R5 5600X za 9500 din. Ne nije moj primerak :D, sa drugog kompjutera. Ranije sam stavljao cene...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Juce okacio i odmah istog dana prodao. R5 5600X za 9500 din. Ne nije moj primerak :D, sa drugog kompjutera. Ranije sam stavljao cene...
  • Tajmbandit
    Ne moze od madjara, ja sam pitao ne salju kurirom. Ima i kod nas za 2000 vise.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako oćete bestbuy, imate za 100e nov 5700x trenutno od mađara. Uzmete polovnu ploču za 30e, ram za 20e 2x8 nekih 3200 i teraj.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa jači je kad je mladji par godina,u multi tredu teško da je bolji ..mozda. Treba ga uporediti sa gen 10 intela.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Iskreno ovo bi mogo ja da pazarim :troll: CPU i PLOCU :geek:
Vrh