• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• neonpanda
    neonpanda je odgovorio(la) u temi Nova konfiguracija 800 evra.
    Ako je tako i ako i sopstveni kuler koji nije pouzdano dovoljan (ili možda jeste?) ipak treba menjati znači da uzmem slobodno ove...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Nova konfiguracija 800 evra.
    Nema, isti procesor, različito upakovana bombona.
  • neonpanda
    PItao sam na jednom drugom mestu ali ću pitati i ovde. Da li ima neke razlike osim u ceni kod procesora sa oznakom oem,tray i onih sa...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Wow Wow.
    Kupio sam ovaj punjac, uz njega ne dolazi cak ni kabl, samo uredjaj...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Kupio sam ovaj punjac, uz njega ne dolazi cak ni kabl, samo uredjaj...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Evo nekoliko sitnica monitor sprave bućica i tegovi za vežbanje pištolj za lenljenje regulator napona i ups...
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Evo nekoliko sitnica monitor sprave bućica i tegovi za vežbanje pištolj za lenljenje regulator napona i ups...
    • IMG_20250812_123528.jpg
    • 2025-08-16 13_44_16-IMG_20250812_185856.jpg.png
    • 2025-08-16 13_43_49-IMG_20250730_111126.jpg.png
    • 2025-08-16 13_44_51-IMG_20250814_121821.jpg.png
    • 2025-08-16 13_43_20-IMG_20250808_170104.jpg.png
  • neonpanda
    Šta reći? Koga poslušati? Kakvu poruku poslati? :confused:
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Sad Sad.
    Ljudi, ne znam dal pratite, ali dečko 2009 je izgleda UBIJEN u bezdušnom premlaćivanju grupe 10-15 policajca na ulici, a potom u marici...
  • A
    AroX je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ti si za Lazu Lazarević. Šta je radio na ulici u svom gradu ? Zbog toga treba da umre. Ako nisi znao 2 momka su prebijena na ulici kad...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa i da je pas lutalica, da su ga onako krvnički tukli i šutitali 10 na 1 treba da idu u zatvor i lazu lazarević. A neki bi se više...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ti si za Lazu Lazarević. Šta je radio na ulici u svom gradu ? Zbog toga treba da umre. Ako nisi znao 2 momka su prebijena na ulici kad...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ako su ubili dete bolje da se sami poubijaju nego da padnu u ruke naroda. I nije ovo građanski rat nego oslobodilačka borba protiv...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Nova konfiguracija 800 evra.
    Uzmi XPG, nije skupo oko 100e od mađara, a kvalitet za buduće upgrejde. Ne treba ti knap napajanje.
  • neonpanda
    U tom slučaju da li mi je je dovoljno neko od 600w- 650w? Da idem na neko slabije od gore navedenih marki pošto neću biti nikakvog...
Vrh