• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Prostorija provetravanjem dobija svežiji vazduh. Zimi, nakon provetravanja i kada se zatvori prozor i uključi prečišćivač, brzo nestane...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Dobrota 3c je, što ponekad, može da se kupi jeftinije filter na akciji. Takođe, u mom slučaju je tiši, maltene nečujan 4lite ima...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    U prevodu, jel sveziji vazduh, lepse se dise ? Ili su benefiti vidljivi samo na ekranu senzora ?
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Dobrota 3c je, što ponekad, može da se kupi jeftinije filter na akciji. Takođe, u mom slučaju je tiši, maltene nečujan 4lite ima...
  • vladarko
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kako si zadovoljan, jel cistije za udisanje ? Da napomenem da nisam pusac, tako da mi to nije bitno.. Nego vec postojeci vazduh jel se...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Zavisi koliki si vernik, tj koliko verruješ ovim njihovim hvalospevima. Imam 3c i 4lite.
  • vladarko
    Zavisi koliki si vernik, tj koliko verruješ ovim njihovim hvalospevima. Imam 3c i 4lite.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Imam cetvroku Lite, negde oko 12000 platio na Ananasu, evo vec dve godine, zadovoljan. Mislim da ti vise od toga ne treba
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sta imas mene zezati, dosta su mi ove dve ose sto mi 3 dana setaju po objektivu kamere, a ne znam kako da ih oteram... ne penje mi se na...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    I mikrofonima? :troll:
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sta imas mene zezati, dosta su mi ove dve ose sto mi 3 dana setaju po objektivu kamere, a ne znam kako da ih oteram... ne penje mi se na...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    :) Zezam @Pinocio pro,lite,pro max,plus...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    :) Zezam @Pinocio pro,lite,pro max,plus...
Vrh