• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na dexony1 poruku u temi Racunar mi ne daje sliku sa Like Like.
    Da javim, promenio sam grafiku i upalio je, grom je sprzio mreznu karticu, lan kabal i grafiku..ostalo sve radi ok.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na dexony1 poruku u temi Racunar mi ne daje sliku sa Wow Wow.
    Da javim, promenio sam grafiku i upalio je, grom je sprzio mreznu karticu, lan kabal i grafiku..ostalo sve radi ok.
  • dexony1
    dexony1 je odgovorio(la) u temi Racunar mi ne daje sliku.
    Da kazem da sam dobro prosao, nisam..ali moglo je i gore..svakako hvala svima koji su se javili da pomognu..živi i zdravi bili
  • P
    peja81 je reagovao(la) na dexony1 poruku u temi Racunar mi ne daje sliku sa Like Like.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Racunar mi ne daje sliku.
    Znači trebaće ti i USB to LAN adapter ...
  • dexony1
    dexony1 je odgovorio(la) u temi Racunar mi ne daje sliku.
  • PORSCHE
    Igra li neko?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Eon box i wifi sa Like Like.
    Zaboravih da napišem umesto YT obavezno SmartTube, nema reklama, odlična aplikacija za android televizore.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Eon box i wifi.
    Zaboravih da napišem umesto YT obavezno SmartTube, nema reklama, odlična aplikacija za android televizore.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam već pisao da je po mom mišljenju MiniLED budućnost, a OLED propali projekat... Izbacili su sad ovaj monitor kao moj samo sa 1152...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Tema o popustima za igre sa Like Like.
    @Veselin sad sam proverio. Cene na turskom epicu su i dalje u lirama. Pogledao sam onu novu Fallen feathers igru da uporedim, i na usa...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Eon box i wifi.
    Možda i može da prođe bez LAN -a ( za vraćanje programa unazad ) ali bez coax-a teško.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    @Veselin sad sam proverio. Cene na turskom epicu su i dalje u lirama. Pogledao sam onu novu Fallen feathers igru da uporedim, i na usa...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Eon box i wifi.
    Pa pitaj tog od koga si kupio... Taj SBB zahteva i lan iz rutera i koaksijal iz izvora signala da bi radio (to pišem za puštanje...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam već pisao da je po mom mišljenju MiniLED budućnost, a OLED propali projekat... Izbacili su sad ovaj monitor kao moj samo sa 1152...
Vrh