• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Taj system power 10 je kršina,ali dobro ako deluje na oko lepo.
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Iako pise da je za HDD, moze i za DVD ? Ok, to je solucija ako ne nadjem kuciste sa rupom.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Pjanovic : ovo je možda još korisnije 2.5" 3.5" USB 3.0 To Sata 3 Adapter Cable USB3.0 Hard Drive Converter Cable For Samsung Seagate...
  • Pjanovic
    Ma planirao sam sve ono sto sam decenijama rezao na DVD, da prebacim na BR diskove. Kao sto sam pre jedno 15 godina sve sa CD-ova...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Teška priča, znam i sam kad sam pre četiri godine tražio kućište sa dvd otvorom... Sad je situacija još gora. Moj savet ti je da uzmeš...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    zaštita telekoma od neovlašćenog pristupa korisnika
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Vreme nije bitno :cool:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Plauer1
    Kako koju epozodu pošto gledam na Stremio gde nema svaka epozoda srpski prevod. Imam HBO gde ima srpskog prevoda, ali mi taj prevod...
  • Pjanovic
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ovo kuciste nema rupu za DVD, a ja u svom kucistu imam i DVD Rezac i Blu Ray rezac :D...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ih bre pa to je 100 godina staro, to je i pre bilo. I jos radi :mir Nisam imao vremena da cackam, probacu danas ako stignem
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Pjanovic
    MSI B450M PRO-M2 MAX Socket AM4 AMD Ryzen 5 5600X Socket AM4 ZeuS Z400 Black RGB kuler 2x 8GB DDR4 3200MHz Kingston HyperX Kingston 1TB...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Uzeo isti za Beotel,imao ga ranije u Telekomu,korisnicko admin sifra ztonpk.
Vrh