• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi I7 6700 vs R5 3600 sa Like Like.
    Kriza baki, a nisu mu bitne igrice u životu i tako... Razumljivo, za zemlju sa ekonomskim rastom jačim od nemačke kako reče alek...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi I7 6700 vs R5 3600.
    realno, nek kupi GPU koji nije na dnu bureta kao 1650 i klinac ce biti odusevljen. Recimo gtx 1060 6gb.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi I7 6700 vs R5 3600.
    Kriza baki, a nisu mu bitne igrice u životu i tako... Razumljivo, za zemlju sa ekonomskim rastom jačim od nemačke kako reče alek...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na gx-x poruku u temi I7 6700 vs R5 3600 sa Love Love.
    Nece mu uopste biti frka jer je dobar taj komp i dalje.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    A treba mu brze kuciste isto jel? :D
  • gx-x
    Nece mu uopste biti frka jer je dobar taj komp i dalje.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na maksa82 poruku u temi I7 6700 vs R5 3600 sa Like Like.
    dobar mu je komp jos uvek za ovaj monitor,kad bude trazio 2k,4k onda ce da bude frka
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Mobilni do 100-150 evra.
    Realme C67 je hvaljen u toj klasi, doduše nije baš nov model.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na gx-x poruku u temi I7 6700 vs R5 3600 sa Like Like.
    Al sutra ce mu trebati AV1 i TPM module u BIOS-u i svasta nesto sto nije postojalo 1974te. :d Fascinira me taj kopium koji ljudi imaju...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na maksa82 poruku u temi I7 6700 vs R5 3600 sa Like Like.
    dobar mu je komp jos uvek za ovaj monitor,kad bude trazio 2k,4k onda ce da bude frka
  • M
    maksa82 je odgovorio(la) u temi I7 6700 vs R5 3600.
  • MasterBlaster
    MasterBlaster je pokrenuo(la) novu temu.
    Treba mi pomoc za odabir mobilnog za ovaj novac moze jeftinije ili ta cena , polovan ili nov . Kupujem prodajem ili radnje . Treba mi za...
  • gx-x
    Al sutra ce mu trebati AV1 i TPM module u BIOS-u i svasta nesto sto nije postojalo 1974te. :d Fascinira me taj kopium koji ljudi imaju...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na vladarko poruku u temi I7 6700 vs R5 3600 sa Like Like.
    Ulaganje od 17 € umesto 200! :thumb:
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Naočare sa Like Like.
    Da dodam da je meni razlika sa i bez antirefleks sloja nebo i zemlja, nema šanse da bih nosio naočare bez toga.
Vrh