• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ima svega, ima i pečena paprika u maslinovom ulju
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na cilipn poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Znam, ali tražio je nešto neobično. Za Lindht znam da su premijum švajcarski brend, prijatelj je radio neki projekat za njihovu prodavnicu.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    Zato mu i pišemo da zameni napajanje, kućište pa GPU, a onda da vidi da li ostaje na AM4 pa zameni još samo procesor najbolji sa AM4...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    Zato mu i pišemo da zameni napajanje, kućište pa GPU, a onda da vidi da li ostaje na AM4 pa zameni još samo procesor najbolji sa AM4...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da, nesto cemu bi se klinci obradovali, uzivali... video sam kanticu sa Milka mini cokoladicama, al preko ovde nisam nasao, preko 200...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na cilipn poruku u temi Blic pitanja sa Love Love.
    A evo ti jedna čokoladna kobasica na dasci :)...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na cilipn poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ovi znam da prave odlične čokolade: https://ananas.rs/proizvod/lindt-lindor-gold-mix-cokoladne-kuglice-200g/2289860
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zaboravili su
    • 1754051770957.png
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Možeš misliti koliko je tvrda mlečna čokolada kada se dobija daska da se ne ošteti sto? Odoše zubići :thumb:
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Možeš misliti koliko je tvrda mlečna čokolada kada se dobija daska da se ne ošteti sto? Odoše zubići :thumb:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Preporuka za procesor.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kako samaraju cene, a @Veselin kaze lici mu na kulen, a sad prepravio lici mu na cajnu.... eeeee retino moja :first:
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kako samaraju cene, a @Veselin kaze lici mu na kulen, a sad prepravio lici mu na cajnu.... eeeee retino moja :first:
    • 1754051290166.png
    • 1754051306451.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    Zapravo će više dobit sa 5700X3D, sigurno 100fps, jer je CS2 i dalje CPU heavy, ne kao CS-GO, ali između 6700XT i 6900XT recimo jedva da...
Vrh