• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Bila je jeftina RX580 kod člana @micri za oko 30-ak evra (on je iz Jagodine) pa je to jedna od opcija, posle prodaš po istoj ceni.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Preporuka za procesor.
    I future proof sa tim napajanjem nepostojeći...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi TLOU Part 2: Remastered PC sa Like Like.
    Ja verovatno imam na PS... Njena priča je zanimljiva koliko i Elina. Jedan od najzanimljivijih po 100ti put ispričanih revenge scenarija...
  • ilbb
    ilbb je odgovorio(la) u temi Preporuka za procesor.
    Ryzen 5700x DEEPCOOL AK400 ili ARCTIC Freezer 36 Black NZXT C750 Bronze 750W ili ASUS TUF-GAMING-750B 750W 36-38k zajedno, pa ostane i...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi TLOU Part 2: Remastered PC.
    Ja verovatno imam na PS... Njena priča je zanimljiva koliko i Elina. Jedan od najzanimljivijih po 100ti put ispričanih revenge scenarija...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi TLOU Part 2: Remastered PC.
    Treba mi save ako neko hoće da podeli. Abi teška priča mi najblaže rečeno nije zanimljiva..
  • Cika_Kure
    Imaš spojlere čoveče..
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Valjda kupio? :d
  • Uruk
    Odigrao sam na soniju baš dotle negde Abi i Oven u akvarijumu i batalio. Sad opet slična priča, izgubili volju kad je prebacilo na Abi...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Baci utiske i link gde si uzeo...
  • Cika_Kure
    Wtf? Pa priče su potpuno ispreplerane... Npr. deo sa Eli
  • Uruk
    Jel ima neko save pređene igre da podeli ovde? Neće niko da igra sa Abijem pa ako ima smisla i može da se preskoči taj deo..
  • 2u91c
    2u91c je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Bila je jeftina RX580 kod člana @micri za oko 30-ak evra (on je iz Jagodine) pa je to jedna od opcija, posle prodaš po istoj ceni.
  • 2u91c
    2u91c je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nije :) Poslednji put viđen(a) Juče u 03.55
  • 2u91c
    2u91c je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja ovu rx 6600 xt nitro+ prodao pre neki dan , i reko ajde par dana cu da sacekam i sinoc mi stize poruka :
    • IMG_2228.jpeg
Vrh